2777
2789
عنوان

خانواده نامزد چقدر مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 51 پست
نامزدم هم میگه کلا نباید رابطه داشته باشیم رفت و امد و کم میکنیم و خودمون دوتا میچسبیم ب زندگیمون ول ...

نه قطع رابطه نکنید چون اصلا خوب نیست 

ولی ارتباط رو محدود کنید ...دیگه عزیزم چاره ای نیست نمیشه کسیو تغییر داد 

خانواده ی همسر منم اخلاق خوبی ندارن من اوایل ازدواج که جوونتر بودم خیلییی اذیت میشدم همش دعوا و بحث و قهر و ...

ولی بعداً دیگه باتجربه تر شدم رفت و آمد کمتر کردم خیلی چیزا رو اصلا نادیده گرفتم و اهمیت ندادم 

رابطه م با همسرمم خیلی بهتر شد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

[QUOTE=364935526]اکثرا همینطوریه خیلیا از خونواده همسرشون راضی نیستن،سعی کن تاثیری تو ذهنیتت نزاره رو خودتون تمرکز کن ..

پس عادیه، 

اخه خیلیا رو میبینم ک خانواده شوهر خوبی دارن و رفت و امد هست

نامزدم هم میگه کلا نباید رابطه داشته باشیم رفت و امد و کم میکنیم و خودمون دوتا میچسبیم ب زندگیمون ول ...

نامزدی که اینقدر راحت قید خانواده ای که بزرگش کردن رو می زنه مشخصه که نه تربیت درستی داره نه میشه روش حساب باز کرد. چون قید شما رو زدن قطعا به مراتب براش راحت تر هم خواهد بود

نامزد شما در همون خانواده بزرگ شده پس یا خودش به اون خوبی که شما تعریف می کنی نیست یا خانواده ش به اون بدی که شما می گی نیستن

خانواده که خیلی مهمهولی اگر شوهرت خوبه و طرفداری بیخودی از خانواده اش نمیکنه چکارشون داری

دوست داشتم رفت و امد و خوش گذرونی خانوادگی داشته باشیم ک اینطور ک پیداس کنسله

چا خانواده اینقدر مهمه

میدونی چیه تا شش ماه بعد ازدواج مردا خیلی خوب بلدن نقش بازی کنن صد خودشونو میزارن دوران نامزدی و عقد همه گل و بلبل خوب و خوش ولی بعد ازدواج ذره ذره رودروایسی که کمتر شد خودشونو نشون میدن بعد میبینی که چقد شبیه همون خانواده هستن

نه قطع رابطه نکنید چون اصلا خوب نیست ولی ارتباط رو محدود کنید ...دیگه عزیزم چاره ای نیست نمیشه کسیو ...

الان بیرون رفتن و گردش و رفت و امد رو چیکار میکنید 

خانواده ک بره کنار 

با دوست و رفیقاتون؟ 

درسته پس باید کنار بیام و انتخاب اشتباهی نکردم

بستگی به خودتون داره

همسرت خوبه خودش میدونه خانوادش داغونن اینا خودش امتیازه

بستگی به اینکه میتونی با این موضوع کنار بیایی یا نه

فرض کن خانواده خوبی داشت ولی دخالت کن

یا خانواده بسیار خوبی داشت ولی خودش بدبود

تو هیچکس همه خوبیا یجا جمع نمیشه