2777
2789
عنوان

خانواده نامزد چقدر مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 51 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوست داشتم رفت و امد و خوش گذرونی خانوادگی داشته باشیم ک اینطور ک پیداس کنسله

خوب دیگه فرهنگ ها  باهم متفاوته 

مهم شوهرت هست

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
[QUOTE=364935526]اکثرا همینطوریه خیلیا از خونواده همسرشون راضی نیستن،سعی کن تاثیری تو ذهنیتت نزاره ر ...

نبابا حتی اونایی که خیلی رفت و آمد دارن هم ناراضین خیلیاشون،اگه نامزدت خوبه خیلی درگیر خونوادش نشو،درسته خونواده مهمه چون نشون میده نامزد شما تو چه محیطی بزرگ شده با چه طرز فکری بزرگ شده و... ولی اگه همه جوره خودشو ثابت کرده که اشکالی نداره دوسه تا اخلاق بدم اگه ریز باشه اشکال نداره بالاخره همه هم اخلاق بد دارن هم خوب مهم اینه تا چه حدی باشه

پس اگه خونوادش بعد اینم قرار نیس تاثیری تو زندگیتون بزارن بهتره خیلی فکرتو درگیرش نکنی و ناراحتی پیش نیاد برات

از پدر و مادرش بد نمیگه از خاهر و برادراش عزیزم

فرقی نمی کنه

بدگویی از خانواده یه صفت غیر اخلاقی زشت هست. دو روز دیگه در مورد خود شما هم ممکنه اتفاق بیفته

راستش با توجه به اینکه وضع مالی همسرتون و خانواده شون از شما خیلی بالاتر هست ( طبق تاپیک دیگه خودتون) اینکه همسرتون با وجود این اخلاق بد و خانواده ای که شما می گید فرهنگ درستی ندارن ( اگر بنا رو بذاریم که تشخیص شما درسته و تعریف درستی از فرهنگ و تشخص دارید و اونی که شما رو اذیت می کنه اختلاف طبقاتی نیست) این موضوع نگران کننده تر هم میشه. چون کسی که درست تربیت نشده در این موارد عکس العمل های خوبی نشون نمی ده. همسر شما هم از زیر بته که عمل نیومده. همون خانواده ای که می گی بی فرهنگ هستند تربیتش کردند.

جدی میگی

بله خودش قبول داره خانوادش فرهنگشون پایینه میگه ارتباط کم کنیم 

ببین عموی منم وقتی زن گرفت ارتباط شو با ما کم کرد مثلا الان ۷ ساله خونشون نرفتیم با این که تو ی شهریم .چون فامیل های زنش خیییلی بالاتر از ما بود 

الانم زندگی خیلی خوبی داره

برعکس دوستم شوهرش اصلااااااا دل نمیکنه از خانوادش هرروز خدمات پول و... میده دوستم زله شده ازشون 

به حرف اینجایی گوش نکن میگن خانواده مهمه طلاق بگیر یا اگر شوهرت ارتباطش کم میکنه یعنی تورو یعدا رها میکنه

من خودمم در آینده بعد از ازدواج کلا با خانوادم جتی پدرم کامل قطع رابطه میکنم و بهترین کاره

همین که شوهرت مثل اونا نیست و ازشون طرفداری الکی نمیکنه و قبول داره مشکل دارن ۱۰ صفر جلویی! 

رفت و آمد هم متعادل باشه ن خیلی زیاد که احترام ها از بین بره نه خیلی کم که کدورت پیش بیاره. خانواده شوهر هر چقدم خوب باشن خیلی خوش نمیگذره باهاشون چون بالأخره حرفی میزنن کاری میکنن که آدم ناراحت میشه همون بهتر که رفت و آمد کم باشه باهاشون

فرقی نمی کنهبدگویی از خانواده یه صفت غیر اخلاقی زشت هست. دو روز دیگه در مورد خود شما هم ممکنه اتفاق ...

ولی بنظر من اینکه قبول کرده ارتباط زیاد با خونوادش ممکنه به رابطش آسیبی برسونه نشون میده خیلی بالغ و فهمیدس و حاضر نیس مشکلی بعدا براشون پیش بیاد

الان بیرون رفتن و گردش و رفت و امد رو چیکار میکنید خانواده ک بره کنار با دوست و رفیقاتون؟

آره با دوستامون زیاد میریم بیرون 

با خانواده ی همسر هم بیرون میریم ولی کم 

رفت و آمد هم داریم عزیزم ولی هفته ای یکبار 

عروسی جشنی چیزی هم باشه میریم ...چون من یه دونه بچه دارم خب دلم نمبخواد وقتی خواهر برادر نداره از فامیل هم دورش کنم دیگه خیلی تنها میشه اگر بخوام کاملا قطع رابطه کنم