2777
2789

ی چشمش مژه هاش از عفونت بهم میچسبه.چیکار کنم با شامپو بچه شستم .چای غلیظ سرد شده هم میزنم .قطره دکتر هم میزنم ولی انگار نه انگار.تجربه ای ندارید؟

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪

پسر و برادرزادمم اینطوری شدن.

با شربت کواموکسی کلاو و یه سرم بهتر شدن.

فقط زودتر اقدام کن

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قطره و چایی و ... هیچچچچ تاثیری ندارن.

سرم و شربت کوآموکسی کلاو

شادی روح مامان و بابام و همه رفتگان،یه صلوات میفرستی؟خدا روزی رسان بی نهایت من است❤️خدایا شکرت بابت همه داشته هام.الحمدالله.🤲

پسر و برادرزادمم اینطوری شدن.با شربت کواموکسی کلاو و یه سرم بهتر شدن.فقط زودتر اقدام کن

شربت خورده بخاطر گلوش 😔

قطره باکتی ماید از داروخانه بخر بزن تا خوب بشه چشماش عفونت کرده

همین قطره رو دکتر داد.به نظرت بعد چند بار استفاده خوب میشه؟

قطره باکتی ماید از داروخانه بخر بزن تا خوب بشه چشماش عفونت کرده

پسرم دومین باره اینطوری میشه قطره باکتی ماید تاثیری نداره.

اینها عفونتش فرق داره 

بنظر من ببرش دکتر چشم پزشک عمومی متوجه نمیشه یه پمادهای خاص هست منم اینجوری شدم چند جا رفتم نشد آخرش ...

اره میبرم چشم پزشک فایده نداره میترسم کور بشه

شربت خورده بخاطر گلوش 😔

شربت داریم تا شربت.

پسرم وقتی دوسالش بودم اینطوری شد هیچ قطره و دارویی تاثیر نداشت تا یه دکتر عفونی توی تبریز سرم و شربت کوآموکسی کلاو نوشت خوب شد.

فقط این دوتا نه قطره نه شربت اضافه ای.

ببرش سرم بزنن

شربت داریم تا شربت.پسرم وقتی دوسالش بودم اینطوری شد هیچ قطره و دارویی تاثیر نداشت تا یه دکتر عفونی ت ...

کوآموکسی کلاو دادم.فقط سرم نزدم .میبرم سرم بزنه البته اگه براش بنویسن

خب دادم شربت فقط عفونت گلوشو خوب کرده

چه شربتی؟.

میدونم اون شربتا برا مریضی هایی هست که اکثرا عادیه