2777
2789
عنوان

واسه آقایی که از زندگی با همسرش خسته شده ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 2705 بازدید | 205 پست

با شناختی که از آقایون دارم می دونم که دروغ گویی شیاده که فقط دنبال گول زدن دختراست و عمرا از موقعیت شغلی و اجتماعی اش چشم پوشی کنه فقط داره چرت وپرت تحویل دختره میده جذبش کنه و براش دل بسوزونه وبه هدفش برسه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قضاوت چی یه چیزی یاد گرفتید خب معلومه اونن آقا فکرش یه جای دیگه است تا جایی که بتونه برچسب میزنه به ...

راست میگه خب ما که نمیتونیم قضاوت کنیم شاید فشار زیاد احساسی روی اون آقا هست شاید داره نیازهاش سرکوب میشه 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

با من چون فامیله اعتماد داره میگه خانمش سرده باهاش بی احساسه ولی خودش خیلی حس داره انگیزه داره بعد ا ...

به آقا بگید شروهع کنه به محبت به خانم .. بگید بهش بگه تو چه قدر زیبایی از ظاهرش تعریف کنه واژه ها و جمله های عاشقانه بگه ببینه زنش چه طور دورش میگرده و تغییر میکنه . این جور مردا شکر بیرونن تبر خونه ... ذوقشونو خرج زنشون نمیکنن

اره بابا این سناریو تکراری هم همیشه جواب داده از بس زنا خودشونو زدن به حماقتبخدا اگه طلاقش بدم کار و ...

من واقعا متاسفم برای خانمهایی که با اقای متاهل وارد رابطه میشن کاش ذره ای برای خودشون ارزش قائل میشدن اگر اون اقا شما رو دوست داشت از اول با شما ازدواج میکرد یا حتی همین الان از خانمش جدا میشد میومد با شما ازدواج میکرد بعضی زنها واقعا بی خودشون بی ارزشن میکنن 

آقا چون قبلا یکی رو دوست داشته نمیتونه صدش رو برای این خانم بذاره برای همین زندگی شون اون چیزی که با ...

وا خو همه ما قبلا یکی رو دوست داشتیم تو مراحل مختلف زندگی این دلیلش نمیتونه باشه اتفاقا من خودم ۱۲۰ خودم هم میزارم برای نفر الان زندگیم 

تاپیک های ایشون بخونید

منم الان شوهرم بره به خواهرش یه دونه از این حرفا بزنه میشه دلسوز ترین خواهر منم بدترین آدم رو زمین ،بیا ببین خواهرش ه تاپیک هایی میزنه که من روحم خبر دار نشه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
شمایی که باهاش صمیمی هستی و اعتماد داره بهت نصیحتش کن از خوبیای خانومش بگو .وبهض بگو برو بشین همه خو ...

من بهش گفتم ولی چون اون خانمه رو که دوست داره قبلا من میشناختم یه جوری با من صحبت اونو میکنه بیشتر 

اون خانم مجرده یا متاهلو اینکه وقتی نتونسته عشقشو فراموش کنه چرا باز ازدواج کرده و حالا باز داره ادا ...

دختره مجرده ولی دوست پسر داشته و داره

راست میگه خب ما که نمیتونیم قضاوت کنیم شاید فشار زیاد احساسی روی اون آقا هست شاید داره نیازهاش سرکوب ...

دقیقا اون آقا یه بار اون دختر مورد علاقه شو به خاطر پول گذاشته کنار حالا که به پول و موقعیت رسیده میخواد برگرده ،دختر ۱۴ ساله نبوده که به زور شوهرش بدن‌،الانم هر کاری میکنه زنشو بد جلوه بده. فقط خدا از دل زنش خبر داره 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت