2777
2789
عنوان

دختره تو روم گفت یکی دیکرو میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 1653 بازدید | 159 پست
31

بعید دختر به این سن عقلش انقد ناقص باشه

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خو دیگه حرف دلشو‌زده یا چیزی شده الکی هیچ دختری دل نمیکنه

از اول دل نداده که بکنه ، اگه کل قضیه این باشه، واقعا ازدواج سخت شده، پیدا کردن کیس آدم حسابی برای رابطه که محال شده

یارو علنا گفت تو خوبی برو نمیخوام . پدرش ی مورد دیکه بش معرفی کرده بود.

بد جایی اومدی داداش الانه که قورتت بدن 

اصلا نمیتونن بپذیرن که یک دختر میتونه چقد کثافت باشه

هرچی بیشتر میگذره بیشتر دلم میخواد ساکت باشم و در مورد هیچی با هیچکس حرف نزنم:) 

خوب یه مدت بود با شما دید حالش با شما خوب نیست چه اشکالی داره صد درصد دلیل داره منتها نمی‌خواد بهتون بگه حتما هرکاری کرده نتوانسته دوستون اونقدر ها داشته باشه دوست داشتنش تموم شده خودتون 32سالتونه چند بار بادخترها بهم زدین با دلیل بی دلیل با دیدن میس جدید تموم شدن احساستون 

ایشونم مورد جدید داشته حق داشته انتخاب کنه 

تعهد ازدواجی نبوده که تا ابد یه رابطه تحمل کنه 

بدون دلیل؟ یارو متعهد میشه ک بمونه ث بعد هر وقتزحال کنه میره؟خب پسر مگه مریضه ازدواج کنه با وجود همچ ...

اتفاقاً پسرای این زمونه اصلاً آدم ازدواج و تعهد و مسولیت نیستن.

به راحتی خیانت میکنن و از بار مسولیت در میرن.

ما هم همش باید استرس خیانت و خرج نکردنای شوهرمو رو داشته باشیم

از کجا میدونی ناقصه،هیچ خانمی الکی دل نمیکنه شاید ی رفتار اشتباه دیده و دلشو زده

دقیقا خانما خیلی صبورن و باگذشت ، من نه ایشون و نه طرف مقابلشونو قضاوت نمیکنم،اما در طی زمان اون خانوم داشته دل میکنده

﮼ توی ظلمت شمع خاموش میفروشی ابرام ؛یکیش رو روشن کن ببینن دارن چی میخرن!  ﮼