2777
2789
عنوان

دختره تو روم گفت یکی دیکرو میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 1632 بازدید | 159 پست
از کجا میدونی ناقصه،هیچ خانمی الکی دل نمیکنه شاید ی رفتار اشتباه دیده و دلشو زده

آدم وقتی ی نفر و دوست داره با ی اشتباه دلزده نمیشه

آدم وقتی عاقل و بالغه با ی اشتباه نمیزاره بره وایمیسته درستش میکنه

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا خانما خیلی صبورن و باگذشت ، من نه ایشون و نه طرف مقابلشونو قضاوت نمیکنم،اما در طی زمان اون خان ...

دختری ک مث ماست دل بکنه ارزش تعهد نداره.  چون تعهد سرش نمیشه

با 32 سال سن کلی قربون صدقه و محبت کرد یهو زد زیر همه چی

عیب ندارع اینچیزا زیاده

اگه وضع مالی خوبی نداری ممکنه بخاطر پول رفته باشه

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

آدم وقتی ی نفر و دوست داره با ی اشتباه دلزده نمیشهآدم وقتی عاقل و بالغه با ی اشتباه نمیزاره بره وایم ...

بستگی داره اون رفتار چی باشه،شاید تلاش کرده درست بشه اما نشده

من نگیگم اون دختر فرشته بوده میگم ندونسته قضاوت نکنیم ن ایشونو ن اوشونو

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
بستگی داره اون رفتار چی باشه،شاید تلاش کرده درست بشه اما نشدهمن نگیگم اون دختر فرشته بوده میگم ندونس ...

باچ