2777
2789

شوهدم میگه اشتباه گفتن کبوتر با کبوتر باز با باز ،الان باید پسر پولدار بره دختره معولی بگیره پسر معمولیم بره دختر پولدار بگیره باهم خوشبخت بشن ،حالا مبگه نه اونا خودشون خرج خودشون میکنن اونی که پولدارم نیس باباش اما خودش شاغله درامد خوب  داره  شما هادجقوقتون چقدره چقدش خرج زندگی خودتون میکنید شوهرتون وصعش چطوره چقد خرجتون میکنه

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نصف حقوقم پس انداز بقیش خرج مزو و کلاس زبان و باشگاه و خریدهای روزمره میشه

شوهرت درامدش چطوزه چرا شوهرت حرج این مسائلت رو نمیده ؟  شوهرت به چیا پول میده

من چندماهه ني نيم دنيا اومده و فعلا نميرم سر كار 

درامدم 

يه ماشين خريدم كه همسرم فروخت 

يه مقدار طلا كه اونم فروخت 

نزديك ٣٦٠/٧٠گرمم از مجردي طلا داشتم كه بهم دادن والدينم اونارو هم فروخت 

البته نميگم دود كردا 

نه ملك خريده ولي به نام خودش 

وضعشم خداروشكر بدنيست 

اما حق منو تا اينجا تو زندگي تماما خورده 

من برا روحيم و استقلالم ميرم سر كار 

من که مجردم 

ولی از زبون مردا میشنوم که میگن اگه زن میره بیرون کار میکنه باید تو خونه خرج کنه چون یه زمانی که تو خونه میتوتسته باشه رو رفته بیرون کار کرده و از وقت خونه زده و از آرانش ما زده و اینا باید خرج کنه 

ولی من نمیدونم بقیه چی کار میکنن

من چندماهه ني نيم دنيا اومده و فعلا نميرم سر كار درامدم يه ماشين خريدم كه همسرم فروخت يه مقدار طلا ك ...

استقلال برا اینکه پولی که در میاری پس انداز کنی تا موقع نداری پشت پناهت باشه دیگهداینا چه کارایی کردی اخه رسما برا استقلالت سر کار نمیری برا راحتی شوهرت سر کار میری این کسی میگه که اره پس اندازش حقوقش برادخودش باشه برا پیشرفت پس اندازش ببخشا سر دلسوزی گفتم😍🫂

منو شوهرم بدون حمایت زندگی شروع کردیم از زیر صفر ولی جدیدا شوهرم هرچی میشه میگه وقتی کسی مثل من باشه و خانوادش حمایتش نکنن به هیجا نمی‌رسه   خیلی دلم میسوزه اینطوری میگه شوهر من آدم بی مسیولیتی نیست ولی خانوادش دایم تو سرمون میزنن که شما بی عرضه این مستاجرین اینم ناراحت میشه اینطوری میگه من هفت تومن میگیرم شوهرم ۱۵ تومن که ده تومن قسط میدیم بقیشم خرج خونه میشه 

همونبا عرض معذرت لاشخور شده میخواد بیوفته روی پول دخترحواست باشه راه کج نره شوگرمامی زیاده

اره شوگرم میگه 

همونبا عرض معذرت لاشخور شده میخواد بیوفته روی پول دخترحواست باشه راه کج نره شوگرمامی زیاده

میگه الان یسریا میخوان فقط پیششون باشی دیگه پول مول نمیخوان