2777
2789
استقلال برا اینکه پولی که در میاری پس انداز کنی تا موقع نداری پشت پناهت باشه دیگهداینا چه کارایی کرد ...

اره ميدونم 

اما اگه نرم ايندم معلوم نيست شغل من نياز به مداومت داره و خب من توش خداروشكر دارم جا ميفتم 

همين كه مستقلم رو پا خودمم محتاج نونش نميمونم خيليه 

البته تصميم تغيير رويه شديد دارم 

اما به مرور

البته 

كل هزينه هاي منو ميده ها درسته وظيفشه درسته حسابگره و نق ميزنه

من که مجردم ولی از زبون مردا میشنوم که میگن اگه زن میره بیرون کار میکنه باید تو خونه خرج کنه چون یه ...

نه تو وصیفت نیس تو خونه کار کنی،برا کاریم که میکنی اجرتالمثل میدن ،مرد وصیفش تامینه زندگیه 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من که مجردم ولی از زبون مردا میشنوم که میگن اگه زن میره بیرون کار میکنه باید تو خونه خرج کنه چون یه ...

میگن وقتی هر دو میرن سر کار باید کارا خونه تقسیم بشه اگه زن پولیم به دست میارهدخونه ماشینی که خریدن به اسم زنه باسه اما باز کمکی میشه برا اون زمدگی نه که زن پول مایهتاج زندگی بده مرد تامین کنه مرد وصیفش تامینه

منو شوهرم بدون حمایت زندگی شروع کردیم از زیر صفر ولی جدیدا شوهرم هرچی میشه میگه وقتی کسی مثل من باشه ...

حقوقتو صرف زندگی میکنی گلم یا خودت ؟ البته اگه مرد مرد باشه واقعاااا زن شاید دلی بده ولی مردی که خود خواه نه ... 

حقوقتو صرف زندگی میکنی گلم یا خودت ؟ البته اگه مرد مرد باشه واقعاااا زن شاید دلی بده ولی مردی که خود ...

اره خرج خونه میشه بیمه بیکاریه هروقت واریز شه همونجا میزنم به کارت شوهرم چون خودم زیاد بیرون نمیرم یه مقدار نگه میدارم واسه شارژ و اینا ولی بگم شوهرم خسیس نیست مثلا بگم می‌خوام برم آرایشگاه پول میزنه بخوام برم بیرون پول میزنه بگم لباس می‌خوام باهم میریم بازار میخره واسه خونه تمام و کمال خرید می‌کنه یه موقع باهم بریم بازار خرید هرچی خوشم بیاد میخره در آمدش کمه ولی دست و دلبازه بریم خونه مامانم شیرینی میخره یا خرید می‌کنه همیشه میگم آدمی مثل شوهر من حقشه پولدار شه برعکس خانوادش ذات خوبی داره

من اصلا پولم و تو جیب آرایشگرها و ... نمی‌ریزم. به جاش طلا و لباس‌های شیک میگیرم. پس انداز هم میکنم . اول زندگی اگه کم می آوردیم پول میزاشتم وسط. ولی اگه برای ملک بود باید به اندازه ش بنامم میکرد. پولت و خرج کارهای زیبایی و .... بی خودی نکن

اره خرج خونه میشه بیمه بیکاریه هروقت واریز شه همونجا میزنم به کارت شوهرم چون خودم زیاد بیرون نمیرم ی ...

هنهدحقوقتو خرج زندگی میکنی چقدره ؟ درامد شوهرت چی شوهرم پس حق داره همجین ادامیی هستن ...😄

من اصلا پولم و تو جیب آرایشگرها و ... نمی‌ریزم. به جاش طلا و لباس‌های شیک میگیرم. پس انداز هم میکنم ...

اره من در کل سر حرفا شوهرن که زن شاعل میخواد من نیستم تاپیک زدم 

هنهدحقوقتو خرج زندگی میکنی چقدره ؟ درامد شوهرت چی شوهرم پس حق داره همجین ادامیی هستن ...😄

کلا هفت ملیون میگیرم شوهرم پونزده میگیره ولی ماهی ده ملیون قسط میدیم چون ما جهاز و همه چی به عهده خودمون بود بدون عروسی زندگیمون شروع کردیم پول پیش هرسال باید بدیم کلی خرج اینجوری پیش میاد

من اصلا پولم و تو جیب آرایشگرها و ... نمی‌ریزم. به جاش طلا و لباس‌های شیک میگیرم. پس انداز هم میکنم ...

منم خیلی با شما موافقم

ما با هم نزدیک بودیم، دوتا رفیق و رقیب میشدیم که همدیگر رو فقط به سمت طلافروشی میکشوندیم 🤣🤣🤣🤣

منم پول به زیبایی نمیدم، اصلا خییییییلی محدود، کار ترجمه میکنم و پولام رو مستقیم طلا یا دوتا دونه لباس برند میخرم. اصلا هم نمیگم پول درآوردم، همه هزینه ها با شوهرم هست. دیشب تو این گرونی یه سرویس انتخاب کرده بودم، دوستم کفت شکل در قوطی نوشابه هست!🤣🤣🤣🤣

نذاشت یه دست بهش بزنم!

خداروشکر میکنم اهل پس انداز و طلا خریدن هستم، با مشکلات و نخوردن و تکراری پوشیدن کنار میام ( لباسام و کفشام مزونی هستن) ولی پولم رو الکی به باد نمیدم!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.