2777
2789
خب اهل رنگ مو نیستم، موهام هم سفید نشدن، نیاز بهش ندارم، چند سال پیش هاشور ابرو کردم، دیگه یه رنگ کم ...

خوب چرا اونها با برنامه مترجم ترجمه نمیکنن 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قسطی نخریدیم هی وام گرفتیم و قرعه کشی گذاشتیم خرد خرد هم وسایل خونه گرفتیم هم پول پیش دادیم قسط وام ...

خوشبخت بشی گلم 

خوب چرا اونها با برنامه مترجم ترجمه نمیکنن

اگه منظورتون ترجمه مقاله هست، باید بگم که مقاله ها یا کتابهای مرجع، بسیار جامع و سنگین و تخصصی هستن که با ترجمه آنلاین اون مقصود به دست نمیاد، دفترچه های لوازم خانگی رو خانمایی دنبالشن که حوصله کار کردن با موبایل رو ندارن، عجیب خودشون رو از دنیا بازنشسته کردن، حوصله این کارا رو ندارن.

همین الان هم خیلی خانما حوصله خودشونم ندارن، قشنگ همه چیز رو حواله دادن به آقا، انگار سواد ندارن یا آقایون چوب جادو دارن.

امیدوارم یکروز من مثل اونا نشم! 

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
اگه منظورتون ترجمه مقاله هست، باید بگم که مقاله ها یا کتابهای مرجع، بسیار جامع و سنگین و تخصصی هستن ...

همون منطورم دفترچه ها لوازم خانگی ...چون من بهدهمهوچی استفاده میکنم چیزی که سر در نمیارم 

منم خیلی با شما موافقمما با هم نزدیک بودیم، دوتا رفیق و رقیب میشدیم که همدیگر رو فقط به سمت طلافروشی ...

اخه عزیزم.  چقدر روحیه هامون شبیه همه . افرادی که بیش از حد تو خط های زیبایی و ....هستن کمبود دارند . خداروشکر امثال ما کمبود نداریم . موفق باشی عزیزم