2777
2789
عنوان

متاهلا میاین

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 47 پست
حالا مادرشوهر شما رو نمیدونمولی یه سریا دو بهم زنی و دعوا انداختندتو زندگی دیگران از واجبات زندگیشون ...

خواهرم نمایشگاه زد بعد ما خواستیم بریم مادرشوهرم تو کوچه ما رو دید همرامون اومد ..

هی تو نمایشگاه به شوهرم میگفت اون پسره خیلی نگاه میکنه ، اون مرده زیر چشمی نگام میکنه 

خواهرم فرداش زنگ زد گفت بخدا مادرشوهرت مشکل داره اون حرفا چی بود جلو ماها میزد 🤦 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب وقتی هم همسرتو میشناسی هم اون خانومو دلیل نگرانی و ناراحتیت چیه ؟به مادرشوهرت یه کلمه میگفتی چه خ ...

من ناراحت نشدم عزیزم 

الان یهو یادم اومد خواستم بگم همه ی مادرا قابل احترام نیستن

من اینجور مواقع با طرف همسو میشم و حرفاش رو تایید میکنم واااای میسوزه هااااا

مثلا یکی یه بار راهش افتاده بود محل کارمون داشت می‌گفت وارد شرکتتون شدم دیدم وااای چقدر خانم نشستن همه ترگل ورگل هی میخاست تو روی من تعریف کنه ( خب شرکت خودمونه میشنامشون کیا هستن چجورین فقط خودم علاقه ندارم به کار کردن نمیرم) فهمیدم میخواد حرص منو در بیاره پریدم وسط صحبتش گفتم اصلا یکی از بندهای استخدامی ما خوشگل بودن چیه چندتا سن بالارو ببریم اونجا پرستیژ کارمون رو بیاریم پایین منشیمون خوشگل ترین منشی تو دفترهای اونجاست🤭😄 طرف عییین بت یهو شوک شد وایساد نگام کرد دیگه هیچی نگفت اصلا حرفی ازش نشنیدم

عین خوهپاهرشوهرای من ابجی انش دیشب میگف یادته میگفتی این دختره خوشگلی بعد شوهرم برگشت گف کی گفتم ف ...

واای 😂😂 

تو خلوت بهم میگه شوهرت هرروز میگه مامانم دلم میخواد مقل قدیم بهم زندگی کنیم درصورتی که ماهی دوبار میریم خونشون شوهرم با ناراحتی میره ..

وقتیم برمیگردیم خوشحال میگه هیچ جا خونه خود آدم‌نمیشه

واای 😂😂 تو خلوت بهم میگه شوهرت هرروز میگه مامانم دلم میخواد مقل قدیم بهم زندگی کنیم درصورتی که ماه ...

من ک فقط میگم اینجور ادما خیر نبینن ..چی بعشون میرسع زندگی ۲نفرو خراب کنن ادم ک باهاشون کاری ندارع

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀
این موجود اضافه چیه اخه تو خونتون نگهش داشتید مواظب باش براتون دعا نگیره

به قران دو هفته پیش تو حیاطشون سرم خورد به یه چیزی .. یه کاغذا بسته بود به درخت .. بعد اشاره ی شوهرم کردم یهو مامانشگفت دعای برکته

ماهی دوبار میبینیمش خیلی دو رو هست 

به قران دو هفته پیش تو حیاطشون سرم خورد به یه چیزی .. یه کاغذا بسته بود به درخت .. بعد اشاره ی شوهرم ...

یاخدا هرچی کاغذ پیدا کردی بنداز تو اب روون حتی اگه خودش بگه دعاب برکته تو که نمیدونی اون تو چی نوشته تو خونم هیچوقت تنهاش نزار دعا جاساز کنه

منم تا میتونم فاصله گرفتم

کار خوبی کردی باز شوهرشما معلومه عاقله شوهرمن وحشتناک ب حرف خواهراشه بگن بمیر این میمیره باور کن دراین حد

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀