2777
2789
عنوان

هدیه روز مادر

68 بازدید | 11 پست

تا حالا چند بار برای مادرشوهرم چیزای خوب و گرون گرفتم. ولی ندیدم استفاده کنه. اما هر وقت چیزای معمولی و ارزون گرفتم دیدم استفاده کرده.

حالا امسال براش یه روسری گرفتم ۳۰۰ تومن. 

برای مامان خودم یه هدیه دیگه گرفتم یک میلیون و صد شد. به نظرتون جلوی شوهرم بد میشه که بگم برای مامانم اینو گرفتم؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه سال کلی رفتم برای مادرشوهرم پارچه کت و دامنی شیک خریدم. فکر کنم ردش کرد رفت

شوهرم میگه آخه مامانم خیاط سراغ نداره که بده بدوزن

شما باشید ناراحت نمیشید؟

ببین من نظرم اینه هر دو مادر. یا هر دو پدر به یه اندازه باید باشه کادوهاشون. مگر اینکه یکیشون خیلی براتون خرج کنن.

مثلا پدر شوهرمن خیلی هوای ما رو داره.

پدرم تاحالا هزارتومنم دستمون رو نگرفته 

برای مامانم رو از پول خودم خریدم. حالا نمیدونم پولش رو بهم بده یا نه

به نظرم حالا جلوی شوهرت یه روسری همون قیمت بده بعد یه کادو دیگه هم جدا که رفتی خونه مادرت بده.  

دروغ نگو ولی لازم هم نیست همه چیز بگی ! 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

یه سال کلی رفتم برای مادرشوهرم پارچه کت و دامنی شیک خریدم. فکر کنم ردش کرد رفتشوهرم میگه آخه مامانم ...

خوب راست می گه منم مامانم کلی پارچه داره که همین طور بی استفاده تو کمدش مونده تصور کن از ۲۰ سال پیش پارچه داره بعد مد پارچه ها هم می ره. همه مناسبت هامون هم عجله ای هست که می ره آماده می خره

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

ببین من نظرم اینه هر دو مادر. یا هر دو پدر به یه اندازه باید باشه کادوهاشون. مگر اینکه یکیشون خیلی ب ...

خب البته مامان من همیشه هر جا میره سوغاتی و این چیزا میگیره.ولی مادرشوهرم اینطور نیست

خب البته مامان من همیشه هر جا میره سوغاتی و این چیزا میگیره.ولی مادرشوهرم اینطور نیست

روز مادر باید یه اندازه باشه 

بعدا کادو خودتو بده مامانت نیازی هم نیست به همسرت بگی چون پول خودته حلاله