2777
2789
وای 😑😑 چرا نیان؟ پس مادر اونم نباید بیاد

قرار بود داداشم بیاد کمکش بعد دیشب گفت بگو پس فردا بیاد حالا صبح پاشده میگه چرا نیومد میگم خودت گفتی نمیفهمید میگفت پس بگو دیگه نیاد زنگ میزنم یکی دیگه بیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرار بود داداشم بیاد کمکش بعد دیشب گفت بگو پس فردا بیاد حالا صبح پاشده میگه چرا نیومد میگم خودت گفتی ...

وای مردا همینن حیلی غیر منطقین بعد میگن زنا بدن . بخوای اهمیت بدی پیر میشی من اولا خیلی توجه میکردم الان دیگه محل نمیدم حساسیت های اونم کمتر شده

به روی خودت بیاری بدتره شاید نشنیده باشه بگی بدتر شه ، بعدم تو زندگی مامانت حتما از این بحث ها بوده ...

بنده خدا اومد کلی چیزم برامون خرید یعنی کن آب شدم پشت در داد میزد بگو نیان همون لحظه مادرم در زد

بنده خدا اومد کلی چیزم برامون خرید یعنی کن آب شدم پشت در داد میزد بگو نیان همون لحظه مادرم در زد

بعضی وقتا شوهرا خیلی بی چشم و رو میشن از خانواده خودشون هزارتومن سمت ادم نمیاد خانواده ما زیاد خیر میرسونن پررو میکنن اینا رو 

چیکار کنم حالا

اگه فقط گفته بگو نیان اسمی از شخص نبرده با مادرت حرف زدنی بگو فلان دوستم گفته میخواییم بیاییم خونمون شوهرمم گفته بگو نیان میخواییم بریم جایی ماست مالیش کن

اگه فقط گفته بگو نیان اسمی از شخص نبرده با مادرت حرف زدنی بگو فلان دوستم گفته میخواییم بیاییم خونمون ...

نه منم گفتم خودت گفتی اس ام اس بده امروز نیاد قشنگ معلوم بود اونا رو میگیم مامانمم الان داره کار میکنه بدبخت به روی خودش نیاورد

نه منم گفتم خودت گفتی اس ام اس بده امروز نیاد قشنگ معلوم بود اونا رو میگیم مامانمم الان داره کار میک ...

اصلابه روی خودت نیار انگار نه انگار همچین بحثی بوده احتمال زیاد مامانت واضح نشنیده باشه حرفاتونو