2777
2789
عنوان

خونمون ساس گرفته مامانم میگه انرژی منفی نده😑

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 29 پست
انرژی منفی نده؟بگو زنگ بزن شرکت سم پاشی مادر من انرژی چیه!!!

صبح دارم بهش میگم عصبی شده میگه کلامتو درست کن حرفای منفی نزن کلا عقلشو از دست  داده بااین حرفای زرد اینستاگرامی

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزمنترس خیلی راحت از بین میرن 

داداشم ۳ ماه پیش سم پاشی کرد 

تازه اون چون مجردی زندگی میکرد واقعا حواسش نبود 

خیلیییی زیاد بودن .

سم پاش اومد قرص برنج گذاشت همون بار اول گم شدن

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤
خونه ام عوض کردین مبلارو نبرین

نمیبریم همه شونو دادیم رفته فقط سه نفره ش مونده

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

موقع اسباب کشی همه وسایلتو ضد عفونی کن بعد بسته بندی کن ک با خودتون وارد خونه جدید نشه.... سرکه سفید... یا اکالیپتوس هم باعث میشه دور بشن. تختت اگ چوبیه قشتگ چک کن درز و خوردگی نداشته باشه ک داخل چوبش رفته باشن

عزیزمنترس خیلی راحت از بین میرن داداشم ۳ ماه پیش سم پاشی کرد تازه اون چون مجردی زندگی میکرد واقعا حو ...

مشکل من اینه اعضای خانواده اصلا جدی نمیگیرن منو مسخره میکنن که سوسکه دیگه چیه مگه

دیوونه شدم از دستشون

موقع اسباب کشی همه وسایلتو ضد عفونی کن بعد بسته بندی کن ک با خودتون وارد خونه جدید نشه.... سرکه سفید ...

تختم آهنیه خوشبختانه

الانم زیر تشکمو نگاه کردم هیچی ندیدم فقط دفعه سومه روی پرده دور تختم ساس میبینم چکار کنم

تختم آهنیه خوشبختانهالانم زیر تشکمو نگاه کردم هیچی ندیدم فقط دفعه سومه روی پرده دور تختم ساس میبینم ...

خو اونا از جای دیگ بیرون اومدن مثلا هوا گرم میشه از درز دیوارا یا کمد ها میان بیرون. کاری نمیخاد بکنی فقط موقع اسباب کشی سعی کن پرده ها و وسایل رو از قبل بشوری و ضد عفونی کنی ک انشاالله وارد خونه جدید نشه

خو اونا از جای دیگ بیرون اومدن مثلا هوا گرم میشه از درز دیوارا یا کمد ها میان بیرون. کاری نمیخاد بکن ...

همین بندازم تو ماشین لباسشویی خوبه؟؟

اره چون میخوای اسباب کشی کنی اره کفایت میکنه ولی اگر میخای بمونی باید حتما خونه ضد عفونی و سم پاشی ب ...

من امروز میندازم تو ماشین همه شونو تشک تختمم وایتکس میزنم خوبه؟

من امروز میندازم تو ماشین همه شونو تشک تختمم وایتکس میزنم خوبه؟

خوبه عالیه اتاقتم یه وایتکس و تاید بکش و تی یا با دستمال  بزن اخرش. زیر فرشاتونو نگاه کن تخم نزاشته باشن قشنگ درز ها و گوشه ها جارو بکش حله

خوبه عالیه اتاقتم یه وایتکس و تاید بکش و تی یا با دستمال بزن اخرش. زیر فرشاتونو نگاه کن تخم نزاشته ...

فرش نداره اتاقم سرامیکه 

تختمم اهنه یه موکت روشه و تشک و رو تختی و یه پرده دور تختم همین همه اینا رو میندازم تو ماشین با اب داغ بشوره تشکمم وایتکس میزنم یه شب از خونه میرم بیرون تا تمیز بشه