2777
2789

خانوما مبلای خونمون الان یکماهی میشه که یه سری حشرات ریز زده بزرگاش قهوه ایین کوچیکاش قرمزن نمیدونم چین

ما هرجا اینا رو میدیدیم میکشتیمشون و بعد یک ماه تازه این مبلا رو دادیم رفت ولی هنوز سه نفره ش توی خونمونه تا یکی دو روز دیگه

من همون یکماه پیش پشت کمرم قرمز شد و میخارید فک کردم حساسیته ولی بعد مدتی خودش خوب شد

بعدا که توی اینترنت تحقیق کردم احتمال دادم ساس باشه

و از همین حشره ها سه دفعه تاحالا روی پرده تختم دیدم

هرچی به مامانم میگم ساس هست جدی بگیریم سم پاشی کنیم مسخره میکنه و میگه انرژی منفی نده و هرچی بهشون میگم جفتشون اصلا نمیفهمن میگن سوسکه دیگه

ولی من اینقد وسواسم اصلا شبا خواب ندارم نمیدونم ساسه یا نه چیکار کنم😞

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

ساسه صد در صد 

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ساس دیگه ما هم تو خوابگاه داشتیمگاز میگرفت انگار مار نیش زده😂

خب چطوری از بین بردین؟

من هرچی میگم ساسه منو مسخره میکنن😑

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

اره ساسه وبدبخت شدین به این راحتیا با سم‌پاشیم نمیره

قراره خونمونو عوض کنیم و بریم خونه جدید

من هرچی دارم میگم بابا قضیه جدیه سم پاشی کنین منو مسخره میکنن

باید مبلاتونو بندازین بره سم پاشی روشون جواب نیس

مبلا رو انداختیم بره سه نفره ش مونده فقط که اونم تا فردا میاد اینم میبره

مشکل اینه من سه دفعه تاحالا روی پرده دور تختم دیدم ساس ولی تشکمو بلند کردم هیچی زیرش نبود استرس گرفتم

ما هم خونمون متاسفانه دچار ساس شد 

چندین بار هزینه سم پاشی دادیم خوب نشد 

فقط تنها چاره کار گوگرد هست 

از عطاری فک کنم باید بگیرید و یه ظرف آهنی بذارید وسط خونه در و پنجره هارو ببندین ک هوا نره بیرون 

در اتاق خواب و دشویی و حموم باز بذارید 

فرش رو برنید کنار ظرف آهنی رو بذارید وسط خونه گوگرد بریزید داخل و بسوزونید تا کامل دودش مثه اسپند بلند بشه توی خونه و خودتون یه صبح تا شب باید بیرون باشید 

فقط هر ۶ ساعت یه نفر بیاد دوباره گوگرد بسوزونه 

دودش باید توی کل خونه بپیچه 

همشون میمیرن 

حتما اگر شرایط دارید سم پاشی کنید اینا دیگ نمیرن من خودم درگیر این سوسکا شدم الان زمستونه کمن اما هو ...

قراره تا چهار پنج روز دیگه خونمونو عوض کنیم مبلامونم انداختیم دور فقط یه سه نفره ش مونده

ولی من سه دفعه ساس دور پرده تختم دیدم تشک و روتختیو بلند کردم ولی هیچی نبود زیرشون چکار کنم

ما هم خونمون متاسفانه دچار ساس شد چندین بار هزینه سم پاشی دادیم خوب نشد فقط تنها چاره کار گوگرد هست ...

ما تا سه چهارروز دیگه خونمونو کلا داریم عوض میکنیم مبلامونم میندازیم بره ولی من الان رو پرده اتاقم سه دفعه تاحالا دیدم ولی زیر تشک هیچی نبود چکار کنم؟