2777
2789

یه خونواده به زور پول جمع میکنه باهزار ذوق تلویزیون بخره که آشغال دربیاد؟ که همش قطع بشه؟ که برق قطووصل شد بره روتصویرزمینه ودوساعت تنظیم کنی تا وصل شه ؟

حرامتون باشه اون پول

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای دقیقاااااابعد یهو کند میشه هنگ می‌کنه فکر کردم فقط مال ما اینجوریه 🤦🏻‍♀️دو سه بار بیشتر روشنش ...

ما هم ایکس ویژن داریم همش هنگ میکنه خودبه خود صداش زیاده میشه یا کم میشه 

یه فیلم میخوایم ببینیم یهو صداش تا ۱۰۰ زیاد میشه ...

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

وای دقیقاااااابعد یهو کند میشه هنگ می‌کنه فکر کردم فقط مال ما اینجوریه 🤦🏻‍♀️دو سه بار بیشتر روشنش ...

یعنی فقطط قاطی داره 

لیست کانالارو گاهی نشون نمیده  چندصدم ثانیه نشون میده ومیره  فرصت نمیده اوکی کنی😤😤 من فقط میگم ضررشو ببینن سازندش

ما هم ایکس ویژن داریم همش هنگ میکنه خودبه خود صداش زیاده میشه یا کم میشه یه فیلم میخوایم ببینیم یهو ...

فقط بکید حرامون باشه.

مادیگه نمبتونیم بخریم بخدا