2777
2789
عنوان

تاپیک حالمو گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 33 پست
ماشاالله نسل امروزی هم دست کمی از نسل قدیم ندارن توی زندگی شون موندن بچه دارمیشن

نسل جدید فهمیده تر شدن فقط یه تعداد انگشت شماری هستن تفکرات قدیمی دارن که میگن بچه خودش روزیشو میاره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نسل جدید فهمیده تر شدن فقط یه تعداد انگشت شماری هستن تفکرات قدیمی دارن که میگن بچه خودش روزیشو میاره

پر این سایت حرفشون این سقط نکنی ها با نون خشک بزرگش کن

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
نه والا اون تاپیک بخونی متوجه میشی

من خودم ۳ تا بچه دارم همسرمم تکفرزنده، به اندازه کافی از مشکلات تکفرزندی آگاهم، نمیخواستم بچه هام زجری که همسرم از تنهایی میکشه رو تجربه کنه، این یکی از دلایلی بود که ۳ تا بچه دارم، 

درسته.دقیقا من و شوهرمم توافق کردیم دیگه بچه نیاریم .۵ سال خواستیم و نشد که البته خداروشکر میکنم چون الان مدیون اون بچه بودیم.بقول یه بزرگی:بهترین میراثی که می‌توانم برای فرزندانم بگذارم این است که هرگز وجود نخواهند داشت 

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...
حرف حالیش نمیشه مگرنه با بیکاری شوهرش دومی هم نباید میاورد

منم یکی رو می شناسم شوهرش معتاده سرکار نمیره اما خودشونو به آب و آتیش میزنن جتما بچه بیارن.ازش متنفرم آدم انقد احمق 

بهش هم گفتم با این شرایط چرا میاری .خیلی ذهنش پوسیده اس

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...
پر این سایت حرفشون این سقط نکنی ها با نون خشک بزرگش کن

خب میتونن بچه دار نشن، کسی که از لحاظ اقتصادی ضعیفه میتونه مراقبت کنه باردار نشه و جلوگیری کنه، اما خب کشتن اون بچه هم گناه داره، ادم از ترس فقر که آدم نمی کشه اون هم پاره تنش رو، خب بی فکری از خودشونه که جلوگیری نمیکنن ، بنطرت گناه نداره کشتن یک بچه بی دفاع؟

فقط فکر ذکر شون زیرشکم بی صاحب شون بود

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣مردا الان فرارین ازاین قضیه اونا برعکس اینا 

‌‌‌ اگه بهم بگن قشنگ ترین تعریفت از عشق چیه! میگم صبر کردن برای اونی که از اعماق وجودم میخوامش:)❤

به قول رابرت کیوساکی میگه فقیر به دنیا اومدن تقصیر شمانیست ولی فقیر ازدنیا رفتن تقصیر شماست

والا این حرف واسه کشور ما صدق نمیکنه یه بچه از زمانی به عقل میاد ما پدر و مادرا هی میکنیم تو سرش که درس بخون تا به یه جایی برسی اون بچه تمام وقتش رو میذاره درس میخونه بهترین دانشگاه و بهترین رشته میره فارغ التحصیل میشه حالا یه جوون ۲۵ ۳۰ ساله است که یه مدرک گرفته دستش دربه در دنبال یه شغل مرتبط میگرده این حکایت جوونای دهه هفتادی و آینده دهه هشتادیاست😔😔