2777
2789
عنوان

مامانا باردارا میشه بیاین

163 بازدید | 33 پست

سلام عزیزانم صبحتون بخیر ❤️ 

دوستان از عید اقدامم همه علائمی رو تجربه کردم ..

حتی ماه قبل بویاییم قوی و کمردرد عجیبی داشتم که سرموعد پریود شدم ..

قبل از بارداری چکاب کامل و سونو دادم فقط دکتر فولیک اسید داد. کیست هم نداشتم ..

همیشه دوره هام ۲۸ روزست ..حتی ساعتش هم دقیقه اینو گفتم تا بدونید منظمم..

این ماه برای اولین بار ۴ روزه تاخیر دارم ..

همه بدن و استخونام درد میکنم ، کمردردشدید ، سینه و یه درد تو لگن و رون پاهام هست .. یکمم زیر شکم و پهلوهام هی انگار گرفتگی میگیره..

اینم بگم همیشه قبل از پریودی از یک هفته قبل تزشح شدید و لکه داشتم این ماه خشک خشکم

بی بی زدم منفی بود خیلی ناراحت شدم 

بنظرتون امکان داره با ۴ روز تاخیر نشون نده .

برو از بده خیالت راحت شه

خدایا هزاران مرتبه شکرت. هر وقت هرچی ازت خواستم بهم دادی. شاید یه کم طول بکشه اما همیشه بهترینشو بهم میدی. خوشبختیمو با دادن یه بچه سالم و صالح و خوشگل تکمیل کن. الهی آمیییین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزدلم شنبه میشه یک هفته تاخیر بنظرتون خون جواب میده

عزیزم الانم بری آز بدی جواب میده ۴روزم کم نیس

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀
عزیزم الان نمیتونم برم ..شوهرمم ساعت ۵ میاد

منظورم کلی بود با ساعتش کاری ندارم

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀
عزیزدلم شنبه میشه یک هفته تاخیر بنظرتون خون جواب میده

آره حتما همین امروزم بری نشون میده

نگران نباش ایشالا هرچی خیره برات پیش بیاد بسپرش به خدا 

خدایا هزاران مرتبه شکرت. هر وقت هرچی ازت خواستم بهم دادی. شاید یه کم طول بکشه اما همیشه بهترینشو بهم میدی. خوشبختیمو با دادن یه بچه سالم و صالح و خوشگل تکمیل کن. الهی آمیییین
بنظرتون امیدی هست

انشاالله چرا ک ن..ایشالا تو روز مادر شمام مامان شدی

ممنون عزیزم برام دعا کن 🙏 ۶ سالع ازدواج کردم همش عذاب وجدان دارم که چرا زودتر اقدام نکردم

امیدوارم امروز بشه شیرین ترین خاطره زندگیت ..جوری ک شب نتونید بخوابید از ذوق نینی..حتما امروز آزمایش بده وخبرمون کن