وای خدایاااااااا شما چندمین نفر هستی این حرفو میزنی آخه آدم عاقل با ۱میلیون دنبال ماشین میگرده
من متوجه شدم منظور شما یه میلیارده
ولی اشتباه تایپی رو گفتم
یه تومن به یه میلیارد نمیگن خااااهر😬😂
خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞
وای ما پاترول داشتیم انگار نشسته بودیم تو نیسون وقتی حرکت میکرد😂😂😂ولی باخال بود دوسش داشتم
شوهر من عاشق پاتروله
اسیر شدیم به خدا😂
••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم
هم گوگل هست هم دیوار من میخوام از تجربه کاربرا استفاده کنم نطر خودم اریزو ۵ یا لیفان ۸۲۰هست تو یوتیو ...
هر چی دوست داری بخر اگر قراره نگه داریش اگر قصد فروشش داری چند سال آینده پس مهمه فروش رفتنش تجدید نظر کن چون لیفان رو میدونم سخته فروشش نمیدونم مردم چرا نمیخرن
عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1