2777
2789
عنوان

دخترا بعد ازدواج دوستایِ پسر یکم رعایت کنید تو رو خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 26 پست

خب چرا رابطه با نامحرم حرامه

حتی برا یه شوخی هم اینقده نهی کردن؟

روشنفکر میدونین کیه؟ کسی که براش روشن شده که فکری که خدا براش کرده از همه مسیرها بهتره

وگرنه بقیه تاریکفکر هستن

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلیلش اینه ما تو اجتماع زندگی میکنم انسان موجود اجتماعیه نیاز به ارتباط با دیگران داره

انسان در حدِ نیازش ارتباط اجتماعی بگیره اونم با هم جنس خودش، خوبه، بعد جنسیت هم مهمه، کسی که جنسیت زن داره چه نیازی به جنس مخالفش داره در محیط کار، اونم با رعایت حد و حدود شرعی که اگه رعایت بشه، شاهد این همه خیانت نخواهیم بود 😞😔 کسی که با یه استیکر قلب حس بد میگیره، چطور میتونه بار گناه ارتباط با جنس مخالف، اونم بعد از ازدواج رو تحمل کنه؟! اونم باید به همسرش اجازه داشتن دوست اجتماعی مخالف رو بده و آزادش بذاره که هر کاری بکنه و با این حساب که یه چت کردن ساده چیزی نیست پس...

اونوقت این نگاه غربی هرج و مرج میندازه توی جوامع اسلامی

چون ناخودآگاه زنان مسلمان نمیتونن تحمل کنن این حجم از بی بند و باری رو 

ولله بعضی خانمها آقا هر کاری کنه دست بردار نیستند ،با با زن داره بچه داره خدارو خوش نمیاد ،اثلا توکتشون نمیره دوست از سبکسریشون ور نمی‌دارن ،همه اجتماع هم به دید بد نگاهشون می‌کنن فکر می‌کنن فکر می‌کنیم روشنفکران،حتی تو جوامع غربی هم این چیزا قفله

من ک کلا پسری ک اهل دوست و رفیق دختر هست و اصلا نمیپسندم

من در این حد هم خوشم نمیاد ازین مردای چسبیده به زنشون حس ‌پخمگی میدن

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

من در این حد هم خوشم نمیاد ازین مردای چسبیده به زنشون حس ‌پخمگی میدن

کسی ک دورش پر دختر نباشه لزوما به زنش نچسبیده ، میتونه کارای دیگه انجام بده 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

خب. پس باید تحمل کنی وضعیتتو

دیگ دیدگاهتون اینه. نمیتونی خرده بگیره، شوهرت میتونه سفر بره با دوستای خانمش 

و خیلی کارای دیگ

مگ همه چی قابل کنترله؟! 

ادمیزاد هوای نفسش تنها چیزیه ک کنترل ناپذیره، خصوصا چنین ادمایی با این طرز فکر وبی قسدو بند ک هران ممکنه خطا برن

حالا هرجور صلاح میدونی

ولی خدا و پیغمبر یچیزی میدونستن ک گفتن تو هر جا زن و مرد نامحرم باهم تنهاشن، نفر سوم شیطانه

یا میگن زن با مرد نامحرم جز ضرورت صحبتی نداشته باشه، چیرسه به دوستی و بگو بخند!! 

حالا در اخر، عاقبت کار رو خواهید دید...

کسی ک دورش پر دختر نباشه لزوما به زنش نچسبیده ، میتونه کارای دیگه انجام بده

روحیه و هورموناش افت میکنه عزیزم 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

روحیه و هورموناش افت میکنه عزیزم

خب پس اگه دیدگاهت اینه ، این مسئله ی دوستی جنس مخالف اصلا تو فرهنگ ایرانی جا نیوفتاده و باید با این مسائل کنار بیای 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند