2777
2789

از ۸ ام شروع امتحانای دانشگاهمونه

نمیدونم امتحان من از چندم شروع میشه هنو کارت ورود به جلسه نگرفتم ولی همون ۸ شرو میشه این روزا یکم بیحالم اگه ۲ روز دیگه شرو کنم دیره بنظرتون؟

من شب امتحانی یا دوشب قبل امتحانی بودم با معدل۱۹

🇵🇸free Palestine   در راهِ تو کی ارزشی دارد این جان ما پاینده باد خاک ایرانِ ما🇮🇷  شادی روح حاج قاسم سلیمانی صلوات🕊️♥️خداوند متعال در حدیث قدسی می فرمایند: اگر بندگانِ گناهکارم بدانند که چقدر مشتاق توبه و بازگشت آنان هستم، از شدت شوق می‌مُردند( میزان الحكمه).

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من شب امتحانی یا دوشب قبل امتحانی بودم با معدل۱۹

چطور خدایی جمعشون کردی استرس نگرفته بودت؟!

دقیقا الان شرایطم مثل بازی مارپله هست نقش اون بازیکنی که بیرون بازی تنها مونده و ۶ نمیاره و بقیه بازیکن ها هم دارن هر لحظه به خونه آخر و برد نزدیک مییشن و من هر لحظه ناامیدتر میشم 😥

من از یکی دو هفته پیش دارم میخونم درحالی که یه ماه مونده به امتحانا

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم 

پر تلاشا در طول ترم میخونن نه فرجه

عزیزم اولا اینکه هرچقدرم بخونی باید مرور کنی 

دوما اینکه درسای ما سبکه و سوما اینکه نمیشه یه نفر میاد انگیزه بگیره حالا واسه یبار یا هرچی  بدون قضاوت گند نزنین با حرفتون تو روحیش من نه هرکسی کلا دیدم 

چطور خدایی جمعشون کردی استرس نگرفته بودت؟!

خیلی استرس می‌گرفتم خیلی و بهم فشار میومد 

ولی جمع میکردم و مرور و میرفتم سرجلسه برگه هارو پر میکردم یه برگه هم اضافی میگرفتم 

بچه ها فکر میکردن من از اول ترم میخونم و ب اصطلاح خرخونم هیچکس باور نمیکرد شب امتحانی ام 

یک روز قبل امتحان مینشستم پای کتاب یا جزوه و تا تمومش نمیکردم پا نمیشدم بکوب میخوندم 

بامداد امتحان هم مرور میکردم 

🇵🇸free Palestine   در راهِ تو کی ارزشی دارد این جان ما پاینده باد خاک ایرانِ ما🇮🇷  شادی روح حاج قاسم سلیمانی صلوات🕊️♥️خداوند متعال در حدیث قدسی می فرمایند: اگر بندگانِ گناهکارم بدانند که چقدر مشتاق توبه و بازگشت آنان هستم، از شدت شوق می‌مُردند( میزان الحكمه).