2777
2789

دخترا بلاخره دوست معمولی جنس مخالف هم دارید ولی وقتی پسره ازدواج میکنه شما سعی کنید رعایت کنید مثلا تو چت استیکر قلب و اینا نفرستید یا حضوری اسم کوچک صداش نزنید یا مثلا استوری با خانمش میبینید اونو لایک کنید خلاصه باید یه تغییری بدید تو رفتارتون بدید طرف به خودش بیاد بفهمه متاهل شده‼️ بعضی مردا هنوز رفتار مجردی دارن اه انگاری دوست دختر جدید گرفتن نه زن. 

حرفم کلی بود اعصابم خورده 😬

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوست معمولی جنس مخالف !!! اونم بعد از ازدواج !!! 🙄😳🤦

ببین من با اینش واقعا مشکلی ندارم جدی میگم ولی حد و حدود رعایت بشه همکار شوهرم استوری ها عکس تکی اون لایک میکنه عکس با من میزاره اصلا بی تفاوت رد میشه 😢

فقط بحث دوستی نیست،خیلی از خانوما تو محیط کار نمیدونن چطور رفتار کنن طرف ویزیتوره مثلا پیامش با قلب ...

دقیقا همین همکارا منظورم بود و دوستایی که از دانشگاه موندن کار اداری داره مثلا میفرسته با استیکر قلب!

دقیقا همین همکارا منظورم بود و دوستایی که از دانشگاه موندن کار اداری داره مثلا میفرسته با استیکر قلب ...

فقط ادعای روشن فکری دارن وگرنه سواد رابطه صفر

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
حرفت درسته، کلا جنس مخالف باید رعایت کنن، اینقدر راحت بودن خوب نیست، کلا قبح خیلی چیزا ریخته و عادی ...

وقتی میدونن طرف تو یه رابطه است نباید چیزهای بفرستند که وایب در دسترس بودن میده

یا ما خیلی عقبیم یا اینا زیادی روشنفکر

والله ما خیلی عقب نیستیم... اگه این اعتقاد نداشتن به دوست اجتماعی جنس مخالف، عقب افتادن حساب میشه، من عقب افتاده ترینم 🤭😅 و ایناهم روشنفکر نیستن .. این تفکر چه روشنفکری هست؟!!! 

چه دلیلی داره که وقتی یه نفر ازدواج میکنه رفیق دختر یا رفیق پسر داشته باشه

دلیلش اینه ما تو اجتماع زندگی میکنم انسان موجود اجتماعیه نیاز به ارتباط با دیگران داره

وقتی میبینین طرف ازدواج کرده ارتباطتونو باهاش قطع کنین لطفا

مدیریت و کنترل بشه