2777
2789
عنوان

دارم دیوونه میشم انقد گریه کردم اشکم خشک شده

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 23 پست
واقعا نمیدونم چی بگم آروم بشی ولی یه چیز هست مردا خودشون حتی نمیدونم چی میگن اهمیت نده بهش برا خودت ...

باورت میشه میگه بمون برو گواهی نامه بگیر ماشین میخرم برات هرکار میخای بکن دیگه کاری ب کارت ندارم توام نداشته باش فقط بچه رو بزرگ کن

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند

منم می‌خوام طلاق بگیرم همسرم میگه طلاقت نمیدم دلیل طلاقمم دخالت زیاد مادرش کتک زدنش فحشای رکیکش به من هفته ای ۳ روز خونه نبودنش اومدم خونه‌ی پدرم قراره شنبه برم پیش وکیل چون اونم قراره اونجا بیاد بحث طلاق توافقی رو پیش بکشم نابودم کرده با به بچه‌ی ۵ ساله چه ها که سرم نیومده ای خدا الهی خبر مرگ مادر شوهرم بیاد جونیمو گرفت

صبر اوج احترام به حکمت خداست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم امیدوارم که مشکلت درست بشه ولی ب نظرم مشاوره برو یا دوتایی باهم برید حل کنید وقتی بچه داری یکم ...

مشاوره رفتیم انقد هوار داد کرد مشاور گفت جدا بشید راحت ترین

باورت میشه میگه بمون برو گواهی نامه بگیر ماشین میخرم برات هرکار میخای بکن دیگه کاری ب کارت ندارم توا ...

خیلی حرف بدی زده خیلی. میدونی جلوش ناراحت نشو بگو باشه برو ماشین بخر هر چی گفت فقط نگاش کن جواب نده. هیچی نگو. بزار بشینه با خودش فک کنه تو بهش چیزی نگو نه بگو آره نه بگو نه 

مشاوره رفتیم انقد هوار داد کرد مشاور گفت جدا بشید راحت ترین

خوب تو هم بگو منم طلاق میخام مهریه ام بده بچه هم بر خودت من مسئولیتی در برابر بچه تو ندارم مردا بچه رو کردن نقطه ضعف میگن طلاق بگیری بچه رو نمیبینی بگو نبینم بر خودت 

خوب تو هم بگو منم طلاق میخام مهریه ام بده بچه هم بر خودت من مسئولیتی در برابر بچه تو ندارم مردا بچه ...

اره گفت برو اقدام‌کن ولی پشت گوشتو دیدی بچه رو دیدی الان اینجا خابیده نمیدونم چرا انقد دیگه ازش بدم میاد انگار غریبس برام

اره گفت برو اقدام‌کن ولی پشت گوشتو دیدی بچه رو دیدی الان اینجا خابیده نمیدونم چرا انقد دیگه ازش بدم ...

خب باشه برو دنبال زندگیت مثلا الان تو طلاق گرفتی بچه هم برداشتی اون براش بهتر که راحت تر بدون دردسر به کاراش میرسه تو هم میمونی با یه بچه طلاق بگیر برو دنبال زندگیت خودش بچه اش بزرگ کنه 

خب باشه برو دنبال زندگیت مثلا الان تو طلاق گرفتی بچه هم برداشتی اون براش بهتر که راحت تر بدون دردسر ...

اخه نمیشه دخترمو خیلی دوس دارم بدون اون میمیرم نمیزاشت موهامو کوتاه کنم میگفت دوس دارم موی بلند امشب بعد اون حرفاش موهامو با قیچی بریدم دیگه نمیخام حتی ۱ درصد باب میلش باشم

اخه نمیشه دخترمو خیلی دوس دارم بدون اون میمیرم نمیزاشت موهامو کوتاه کنم میگفت دوس دارم موی بلند امشب ...

حالا تو نقطه ضعف دست طرف مقابل نده اینجوری میدونه بچه رو دوست داری میگه طلاق بگیری بچه رو نمیبینی الان میه بزار بمونه بچه رو نگه داره منم به کارم برسم حالا امتحان کن بعد کلا جلوی بچه هم سعی کنید بحث نکنید بچه ها گناه دارن واقعا حالا سری بعدی حرف طلاق شد بگو بچه بر خودت من میرم دنبال زندگیم ببین چ ری اکشنی نشون میده اگه هم میخای سر خونه زندگیت بمونی که باید مشکل حل کنی اون بچه گناه داره