2777
2789

من شوهرم خیلی بحث داریم عاشقش بودم ولی از وقتی خیانت کرد دیگه بهش اعتماد ندارم شرایط بدتر شد خیلی باهام بد حرف میزنه پیش همه براش مهم نیس خوردم میکنه تو شوخیاش میگه زن دوم بگیر برام میدونه بدم میا باز میگه امشب میگم چرا بهم محبت نمیکنی چرا انقد اشکمو در میاری اذیتم میکنی میگه ما همو دوس نداریم بیا زندگی کنیم بخاطر بچه شوهر کرد طلاق بگیر برو ولی الان طلاقت نمیدم بچه رو ببری خونه بابات باید وایسی بچمو بزرگ کنی داغون شدم آدمی ک با التماس اومد خاستگاری ببین رسیده ب کجا

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند

فدات شم عزیزم درکت میکنم

ادمی که واسه گریه های من دلش اب میشد و اشکاش میریخت امشب بهم گفت دست از سر من بردار من نمیخوامت

واقعا فکرشو میکنم حیف این همه سال عمرم

خوشبختی یعنی چه دور ، چه نزدیک ، کسی هست که عاشقانه دوستت داره❤❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم میخوام جدا شم ول کن این مردای بی لیاقت رو تروخدا

من کهقشنگ خونه اجاره کردم اساس خونه ام کارتن زدم گوشه کنار جا دادم هفته دیگه یه ماشین میگیرم وسایلمم بار میزنم میرم بعدش میرم دنبال طلاقم بچمم میبرم 

یه مدت سکوت کن به زندگیت فرصت بده کارای جدیدی شروع کن همه اینا که بهت گفتم سخته ولی شدنیه فرصت بده به زندگیت خواسته هاتو یه مدت بیان نکن خانومی خودتو بکن به بچه برس به خونه برس به شوهرم برس ها سخته ولی اسمش صبوریه برای نگه داشتن زندگیت سریع با دوتا حرف تحت تاثیر قرار نگیر 

والله من ۲۲ساله ازدواج کردم شوهرمم عاشقم شد وازدواج کردیم وخیانتم دیدم وسعی کردم کوتاه بیام میدونی چرا چون بچه داشتم ولی کلا تجربه ای که دارم اینه که اگه قراره بعد از خیانت طلاق بگیری تا تنورداغه بگیر یا اینکه به روش نیاری منظورم اینه اگه بخشیدی دیگه بیخیال ادامه بحث درمورد این قضیه شوچون مردا انقدر پررو ان که اگه وسطدعوا یهو برگردن بگن دلم خواست ادامه این رابطه فاجعه بوجود میاره یا تموم کن یا ببخش وپیه همه چیو به تنت بمال درصورتی که نتونستی خودتو به فراموشی بزنی

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

واقعا نمیدونم چی بگم آروم بشی ولی یه چیز هست مردا خودشون حتی نمیدونم چی میگن اهمیت نده بهش برا خودت زندگی کن به بچه ات فک کن. شوهر منم اینجوریه دقیقا همون حرفی به من میگه که میدونه منو ناراحت میکنه به من میگه ناراحتی برو خودتو بکش. میگه تو لیاقت مادر شدن نداری. برا همین میدونم چقدر سخت هست الان شرایطت شاید چون بچه داری بتونی این فداکاری رو در حق بچه ات بکنی. گدایی محبت ازش نکن مستقل شو از نظر عاطفی بذار حس کنه تو بخش احتیاج نداری اونموقع خطر حس میکنه میافته دنبالت. خوبه بچه داری خدا برات حفظش کنه

یه مدت سکوت کن به زندگیت فرصت بده کارای جدیدی شروع کن همه اینا که بهت گفتم سخته ولی شدنیه فرصت بده ب ...

چقد فرصت؟؟میگه خیانت کردم مقصر تو بودی نمیخامت فقط بچه رو بزرگ کن فقط اینا نیس ک صدبار تا طلاق رفتیم پدرمادرمم فحش میده

خسته ام نیست کسی حال مرا درک کند☆☆کاش این روح شبی جسم مرا ترک کند

عزیزم امیدوارم که مشکلت درست بشه ولی ب نظرم مشاوره برو یا دوتایی باهم برید حل کنید وقتی بچه داری یکم شرایط بلاخره فرق میکنه  نمیشه زود گزاشت و رفت تا جایی که میتونی باید سعی کنی درست بشه بعد تلاش کردی و نشد بحثش جداست 

ساده ای اگه وایسی برین بهش عوضی رو بگو مگه من کلفت توم برو مهرت بزار اجرا باباشو در بیار مثلا میخوای تو اون زندگی وایسی ک آخرش خودش بندازتت بیرون؟ بچتم اگه بزرگه بزار انتخاب کنه پیش کی میخواد بره هیچوقت بخاطر بچه خودتو نسوزون من خودمم مادرم ولی خودت واجب تری تو اگه ب خودت ارزش ندی کسی بهت اهمیت نمیده

چقد فرصت؟؟میگه خیانت کردم مقصر تو بودی نمیخامت فقط بچه رو بزرگ کن فقط اینا نیس ک صدبار تا طلاق رفتیم ...

بگو بچه تو من چرا من بزرگ کنم نقطه ضعف دست اینجور مردا نباید بدی