2777
2789
عنوان

بچم هی اسهال میشه

76 بازدید | 14 پست

سرم ۹ ماهش ۲ تا دندون پائین هم دراومد سر اون دوتا دندون هم ۸ روز بیمارستان بستری شد اونقد که بدنش کم آب شد هالا بعد ۳ ماه دوباره دارع شروع میشه اسحالش چه کار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر

اینم بگم حواست باشه اسهاال خیلی خطرناک باید حواست به بچه باشه

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
چیکبار کنم آبکی

بخاطر این که لثه هاشون درد میکنه و میخاره همه چیزو میکنن توی دهنشون برا همین اسهال میگیرن چون کثیفه

سعی کن چیزایی که میکنه دهنش اسباب بازیهاشو تمیز بشوری بعد بهش بدی

اگه ماشین ظرفشویی داری بزار تو ماشین که ضد عفونی بشه

مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان

سلام الان ی ویروسی اومده دقیقا اسهال میشن کودکان. حتما ببر بیمارستان آمپول یا سرم بزنن.

این ویروس خیلی خطرناکه.اگه بری بیمارستان متوجه شیوعش میشی عزیزم.همه کودکان و نوزادان رو گرفته و اگه نری باعث مرگشون میشه.تو کما میرن و ب علت کمبود آب بدن فوت میکنن دور از جون.

پسر۹ماهه دوستم ۴روز پیش این ویروسو گرفت تو بغل مامانش مرد😭😭😭😭😭😭

توروخدا سهل انگاری نکن فکرنکن فقط یه اسهال ساده ست.

این ویروسه جدیده.نوزادا و کودکان رو میکشه

داروش فقط ی سرم ساده اس. برو بزن حتی اگه شده همین حالا، شوهرم الان بچه دوستشو ک همین ویروسو گرفته بود ساعت۱شب برد دکتر،الان ساعت رسید خونه رفت خوابید.ازبس ترسیدیم ما که ازین ویروس

سنجد پوست بکن دم کن براش 

قطره پدی لاکت با تجویز دکتر بده بهش 

آب سیب بده بهش کته براش درست کن بدون روغن بخوره 

گوشت بدون چربی براش بپز آبشو چند قطره باشه بخوره 

اوآر اس اگه براش ضرر نداره بده بهش

بچه جاریم ۱سالشه همینجوری بود من مثه بی عقلا گفتم حتما سردندونه۳ روز بچه رو توخونه داشتن، دیروز ک بچه دوستم فوت کرد کل شهر فهمیدن علتشو ،ک ویروس جدیده و بیشتر نوزادا رو میکشه، دکتر بردنش دیروز، دکتر بهشون گفته بیشتر از۴بار نباید اسهال کنه وگرنه بچه بدنش بی آب میشه و تو کما میره،دوستم داشته بچه شو شیرمیداده یهو تو کما رفته بچه تو بغل مامانش تموم کرده یه پسر۹ماهه

توروخدا ۱ساعت وقتتو بیشتر نمیگیره ببر دکتر سرم یا امپولشو میزنن زود خوب میشه