2777
2789
عنوان

امشب بله برونمه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 813 بازدید | 75 پست
اینجوری نیستم ک یچیزی رو الکی بپرونم خودم تجربش کردم متاسفانه

عزیزدلم برای همه که نمیشه یه نسخه پیچید 

من ادمیو دیدم با ۳ سال بزرگتر از خودش ازدواج کرده بدبخت شده و یه سریا خوشبخت شدن 

آدمی هم دیدم مثل خودم با ۱۳ سال اخلاف سنی ازدواج کرده و واقعا راضیه 

عزيزم عشق ميپره ميره مثل الكله مهم دوست داشتن هم و اجترام و حرمته ما عاشق بوديم چيشد؟به اسم عاشق شدى ...

شاید حرفت درست باشه ولی ماهایی که حسرت رسیدن به عشقمون رو دلمون مونده حرفتو درک نمی‌کنیم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عشق معلومه که مهمه اونی که تجربه کرده می‌فهمه با دوست داشتن چه قدرررر فرق می‌کنه ،امااااا خیلی چیزا هست تو زندگی که عشق و کم رنگ می‌کنه ،تنبلی و بی عرضگی ،بچه ننه بودن ،خوب حرف نزدن تو جمع ،شخصیت متزلزل ،خاله زنک ،خیانت و خیلی چیزای دیگه ،، به نظرم زندگی با دوست داشتن یه آدم نرمال بادوام تره

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
حالا شما استثنا بودی دلیل نداره این خانمم ریسک کنه رو یک عمر زندگیش والا من رشتم روانشناسی بوده هر ک ...

من از اولشم علاقه داشتم به همسرم 

بحث علاقه جداس کلا اون درسته که علاقه نباشه نمیشه زندگی کرد 

ولی من درمورد سن حرف زدم 

من از اولشم علاقه داشتم به همسرم بحث علاقه جداس کلا اون درسته که علاقه نباشه نمیشه زندگی کرد ولی من ...

اصن اختلاف سنیمون به چشم نمیاد… خیلی تیپ و استایلش خوبه…بوتاکس اینا میزنه خوبه قیافش… من اخلاقش رو دوست ندارم… ی موقع‌هایی میریم بیرون انقد حرف نمیزنه ک منم نمیزنم دیگه نمیشه که تنهایی همش من حرف بزنم… من دوست دارم بیشتر طرفم صحبت کنه خوش اخلاق باشه که اینجوری نیست

سلام

باید با خودت روراست باشی!

اول اینکه دلیل اصلی پشیمونیت چیه؟

چی بیشتر اذیتت میکنه؟

چیشو نمیپسندی؟

سنش؟

قیافه واستایلش؟

صداش؟

اخلاقش؟

کارش؟

خانواده اش؟

امام صادق می فرمایند :دعا کن و نگو که کار از کار گذشته!هیچ دری کوبیده نمی شود،مگر اینکه روزی به روی کوبنده آن باز شود
شاید حرفت درست باشه ولی ماهایی که حسرت رسیدن به عشقمون رو دلمون مونده حرفتو درک نمی‌کنیم

عشق زمانى عشقه كه عقل و موقعيت اجتماعيت سرجاش باشه ضعف نداشته باشى يك ادمو با تموووم ايرادا و شرايطش بپذيرى و  بپرستى پس عملا عشق واقعى تو قصه هاست نه كه ٢٠ سالت باشه هورمون دوپامين ترشح كنى تو استرس و ترس رهاشدگى جامعه باشى تا يكيو ديدى ٤ تا معيار عقل جوونتو داره فكر كنى خداست بهد ١ سالم اثرش ميپره بعدم كه ازدواجه و تازه بيدار ميشى ميگى واااى اينكه اصلا با حواسته ها و علايقم نميخونخ فقط عشق بچگيمه

به نظرم علاقه و دوست داشتن متقابل و داشتن شرايط رفاهى و سلامت عقل و ارامش تو رابطه از همههه چى مهم تره سخت نگير تو عشق هيچى جز اذيت و گهگاهى هيجان اوليش چيزى نيست 

اخلاقش …

خب خداروشکر

یه چیزیه که میشه تغییرش داد!

اما در موردش باهاش حرف بزن،این مورد رو شدیدااااا جدی بگیر!

بهش بگو دلیل نادم بودن شخصیت شماست!بگو من همسر اجتماعی تر وپرانرژی تر میخوام

بگو برام مهمه!

شما اهل تغییر هستید؟

امام صادق می فرمایند :دعا کن و نگو که کار از کار گذشته!هیچ دری کوبیده نمی شود،مگر اینکه روزی به روی کوبنده آن باز شود