2777
2789
عنوان

امشب بله برونمه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 75 پست
اخه چه واقعیتی شما مگه طرفو دیدی از رو سن قضاوت مگه میشه کرد اخه

خواهرم دوازده سال اختلاف سنی دارن

پسره خشک و جدیه و این دختر تمام این مدت نتونسته دوسش داشته باشه دوتا کتاب روانشناسی هم خونده باشی میفهمی ته این زندکی یعنی جدایی نشونست دیگه منتظره چی هستید دقیقآ؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم سنتی ازدواج کردم ۱۳ ساله. شوهرم خیلی خوبه دوسش دارم ولی هیچوقت عاشقش نشدم

عزيزم عشق ميپره ميره مثل الكله مهم دوست داشتن هم و اجترام و حرمته ما عاشق بوديم چيشد؟به اسم عاشق شدى كنار بيا فقط باسنمون نزاشتن🤣

[QUOTE=364923739]اره میدونی چیه من ازدواج دومه چون یه بار شکست خوردم خیلی درکم میکنه و هوامو بشدت دا ...

ن عقد بودم جداشدیم

مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷

برای سکه نیست… نمیتونم دیگه بهم بزنم… ی بار قبلا تو عقد جداشدم… مامانم داره خودشو میکشه میگه الان فا ...

ان شاالله که بتونه خوشبختت کنه عزیزم شماهم الکی شلوغش نکن زوده قضاوت کنی 

خواهرم دوازده سال اختلاف سنی دارنپسره خشک و جدیه و این دختر تمام این مدت نتونسته دوسش داشته باشه دوت ...

منو همسرم ۱۳ سال اختلاف سنی داریم 

خودم ۲۴ همسرم ۳۷ 

همیشه کوتاه اومده 

همیشه همراهم بوده 

پشتم بوده و خداروشکر همه چی عالیه 

اصلا ربطی به سنو سال نداره عزیزمن 

اتفاقا کتابای روانشناسی هم خوندمو خیلی علاقه دارم 

ذات آدما ربطی به سنشون نداره 

منو همسرم ۱۳ سال اختلاف سنی داریم خودم ۲۴ همسرم ۳۷ همیشه کوتاه اومده همیشه همراهم بوده پشتم بوده و خ ...

حالا شما استثنا بودی دلیل نداره این خانمم ریسک کنه رو یک عمر زندگیش 

والا من رشتم روانشناسی بوده هر کتابیم خوندم نوشته اگر نتونستی علاقه مند شی این نشونست حالا شما رو نمیدونم

تو باید زندگی کنی ن دیگران.اگر آدم خوبیه دوست داره مسئولیت پذیر هست مستقله بیشتر فکر کن.بله برونت رو عقب بنداز بیشتر باهاش وقت بگذرون بشناسیش.اینا رو کسی بهت میگه ک با عشق ازدواج کرد الان روزی صد بار ب خودش فحش میده.عشق کافی نیس

منم اوایل تو دورانه نامزدی ک ما ترکا میگیم نشون هرچقدر سعی کردم بهم بزنم نشد اصلاااااا دوسش نداشتم ولی الان میمیرم براااااش یکم بم توجه نمیکنه میگیرم انقد میزنمش بمیره😐

تجربه گُرگت میکنه :)
برای سکه نیست… نمیتونم دیگه بهم بزنم… ی بار قبلا تو عقد جداشدم… مامانم داره خودشو میکشه میگه الان فا ...

عزیزم توجه نکن به حرفایی ک میزنن 

اونایی ک با عشق زندگیشون رو شروع کردن چند درصدشون دارن با عشق ادامه میدن ؟؟؟ 

اصلا بنا رو بر این نزار صرفا ک عاشقش نیستم جدا شم !! 

شما قطعا تو اون اقا یه چیزایی دیدی ک بهش جواب مثبت دادی 

پس دلتو خالی نکن توکل کن به خدا و ادامه بده 

عشق چیزی نیست ک زود به وجود بیاد کم کم بهم علاقتون زیاد میشه 

ولی اگ از الان همش ب خودت تلقین کنی دوسش نداری این انرژی منفی نمیزاره همه چی خوب جلو بره 

شما فکراتو کردی تصمیمتو گرفتی و اوکی دادی 

پس دیگه خودتو با فکرای دیگه اذیت نکن 

به جاش از خدا بخوا هرچی ک به خیره سر راهت قرار بده