2777
2789
عنوان

امشب بله برونمه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 75 پست

دوسش نداری بعد تعداد سکه رو میبری بالا😐😐😐 گلم اگه دوسش نداری نرو تو زندگیش اول از همه خودت پشیمون میشی جوننیت و زندگیتو و عمرتو بزاری پای کسی که میگی نمیخوایش الان خودتو به اب و اتیش یزنی بهم بخوره خیلی بهتر از اینه بری زیر یه سقفو دیگه کاری از دستت برنیاد هم اون اذیت بشه هم خودت

عشق به این زودی اتفاق نمیوفته 

از خودت انتظار نداشته باش خیلی زود دلبستش بشی 

اما خب اگ انقد دو دل بودی چرا بیشتر زمان ندادی واسه اشنایی ؟؟ 

به هر حال حتما چیزای مثبتی تو اون اقا دیدی ک نظرتو جلب کرده 

توکل کن به خدا و از خودش بخواه ک برات هرچی خیره مقدر کنه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبین باهم؟

اره میدونی چیه من ازدواج دومه چون یه بار شکست خوردم خیلی درکم میکنه و هوامو بشدت داره برعکس خونوادش😂

مهرادم🧒🏻❤️شیر پسرم روزی مرد میشوی جانِ مادر یادت بماند برای مرد شدنت جوانی ام را داده ام ثمره جوانی ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی ❤️❤️❤️مهرانا👧🏻🩷دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی سنگ صبور لحظه هام🩷🩷🩷

اخلاقش خوبه ولی جدیه… اصن اهل بگو بخند نیست…

خودت چی اهل بگو بخندی؟ سعی کن نکات مثبت ببینی زندگی سخت نکن فکر کردی شورای بقیه جلنتمنن

براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه و با خوبی ها و بدی های زندگی بسازن و شوهرش رضایت بده به بچه دار شدن خواهرم و خداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده.. و اون زن که دشمن خواهر و شوهرشه دست از دعا و طلسم گرفتن براشون  برداره و  پدر شوهرش و اطرافیانش دست از کارهاشون که بهش ضرر میزنن بردارن ..خدایا به به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده ...صلوات

منم یه نفر اومد خواستگاری سنتی اون منو دوست داشت من هر کار کردم نشد و خودم بهم زدم

حالا نمدونم یکی استخاره و از این کار انجام داده بود و گفته بود خوبه بهم زدی وگرنه یه ماه نمیشده طلاق میگرفتی

عزیزم فاصله سنی شماهم مثل ما زیاده 

ماهم ازدواجمون سنتی بوده دوست داشتن معمولی و وابستگی به وجود اومد ولی عشق نه....

گرچه منم مثل شما میدونستم از اول ،ولی مجبور به ادامه بودم 

خواهش میکنم به مشاوره مراجعه کن این شوخی بردار نیستا

در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی🌱   "هنر رسالت من است " 👩🏻‍🎨🎨🖌

عشق خوبه اما هیچ وقت با کسی که عاشقتونه ازدواج نکنید با کسی ازدواج کنید که دوستون داره 

دو روز دیگه که هم خونه شدین در دسترس بودین عشق کم کم تر میشه اما دوست داشتن همیشه میمونه 

هیچی نشده میگی خوشبخت نمیشم خوب نمیشی چراپس قبول کردی فکر میکنی چندتاسکه زیاد کرده خوشبخت میشی الله ...

برای سکه نیست… نمیتونم دیگه بهم بزنم… ی بار قبلا تو عقد جداشدم… مامانم داره خودشو میکشه میگه الان فامیل میگن دخترشون با هیچکس نمیسازه…چمیدونم شاید خوب شد همه چی …