2777
2789
عنوان

از فکر تنهایی و بیکسی بچه هام تو شب یلدا خوابم نمیبره

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 60 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی بمیرم برای دلت کاش میشد همه ی مردم خانواده داشته باشن سالم و سرزنده کاش میشد هیچکس تنها نباشه ک ...

خدا نکنه عزیزم

ای کاش دنیا جای قشنگتری بود

من براتون سرویس اشپزخونه و ملحفه میدوزم اینم شمارمه09035997408

خیلی ناراحت شدم 

ان شاء الله مشکلتون حل بشه 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
خدا نکنه عزیزمای کاش دنیا جای قشنگتری بود

اصلا دنیا قشنگی نداره 

هیچوقت فکر نمی‌کردم زندگی که قراره توش باشم این باشه پر  از رنج‌و غصه بدون پدر 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
دورت به شرفت که پاشون وایسادی چه رفتارایی

خوب خیلی واکنش های سریعی داره 

همش میگه اونایی که میدیدن بابام تنهایی چه زجری می‌کشه حق ندارن دیگه اسم ما رو بیارن از عموهاش خیلی دلگیره کلا اسمشون که بیاد می‌ریزه بهم

من براتون سرویس اشپزخونه و ملحفه میدوزم اینم شمارمه09035997408
عزیزم خیلی وایبر خوبی از پیام هات دریافت میکنم میشه دوست شیم

بله عزیز

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
خوب خیلی واکنش های سریعی داره همش میگه اونایی که میدیدن بابام تنهایی چه زجری می‌کشه حق ندارن دیگه اس ...

منم عمه ای دارم که شرایطش دقیقا مثه بچه ی شما بوده و الان که دیگه ۳۸ سالشه باز هم یه کینه ی بد از عمو و دایی و...داره با اینکه تحصیل کرده هست اما هنوز باهاشون رفت و آمد نمیکنه

بابا اینقد بزرگش نکنید شب یلدا عین بقیع شبها حالا مگه شغلت چیه که نبستی شب ؟ بعدشم هی جلوی بچه هات نگو وای نیستم فلان بگو خیلی معمولی بگو سعی میکنم بیام این همه مردم تنهان  مثل بقیه شبها مگه یلدا قراره اتفاقی چیزی بیوفته

۲۰سالشهاگه بره که پسرم تنها میمونه

خب سنش که کم نیست ماشالا از من بزرگتره قطعا دوست هایی داره چی میشه پسرتم ببره بخدا انقد بهش خوش میگذره شبه یلدا همه جاها مراسمه الان بچه هایی که کلی جنع خانوادگی دارن از خانواده متنفرن و دوس دارن با همسن هاشون برن بیان