2777
2789
عنوان

زیباترین انسان جهان تورو به ولای علی کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 44 پست
خدا چرا کمکم نکرد وقتی طرف میخواست بیاد خواستگاری خانوادم نزاشتنچرا کمکم نکرده وقتی 6ماهه دارم از عش ...

ببین یه سری مسائل هست که ما حکمتش رو نمیدونیم اما یروز میفهمی ...پس مراقب باش یوقت توهین نکنی که اونروز که بفهمی علتشو پشیمونو شرمنده میشی...به خدا بگو حکمتتو شکر ...باشه هرچی تو بخوای توکه بد منو نمیخوای ... 

دختر خوب مگه قرار نشد زندگیتو عوض کنی و دیگه به پسره فکر نکنی. برو پیش یه مشاور

دعا کن فقط بمیرم همین اگه در جریان تاپیکام باشی میفهمی چقدر اوضاعم داغونه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین یه سری مسائل هست که ما حکمتش رو نمیدونیم اما یروز میفهمی ...پس مراقب باش یوقت توهین نکنی که اون ...

به نظر تو حکمتش چیه من پسری رو ببینم که خیلی خیلی زیبا باشه(اصلا چهرش رو نمیشه با کلمات توصیف کرد در حد سجده کردن زیباست)خواستگارمم باشه از قبل بعد ما رد کرده باشیم بعد من اینو بعد رد کردن ببینم بعد ۱سال تموم من تو پیجش بودم و عاشقش شدم بعد زن گرفت خب این که مال من نمیشد چرا دیدمش چرا اینهمه حسرت 

اصلا بعد اون کسی به چشمم میاد که زنش شم

دعا کن فقط بمیرم همین اگه در جریان تاپیکام باشی میفهمی چقدر اوضاعم داغونه

چرا سعی نمیکنی یه قدمی واسه زندگیت برداری؟ مرگ چارس اخه؟ من اتفاقا در جریان تاپیکات هستم کامل، نعیمه نظام دوست رو می‌بینی ؟ قدرت الله ایزدی رو چی؟ اینا ادمایی بودن که از ویژگی ای که جامعه نمی‌پسندیدش، در جهت پیشرفت خودشون استفاده کردن. تو چرا تلاش نمیکنی مثل یکی از اینا بشی ؟ که به جای اینکه انقدر بی اعتماد به نفس باشی، پس فردا همون پسر بیاد خواستگاریت ولی تو دیگه قبول نکنی! چون هم سطحت نیست.

واقعا مشاور میتونه کمکت کنه امیدوارم جدی بگیری حرفمو

چرا سعی نمیکنی یه قدمی واسه زندگیت برداری؟ مرگ چارس اخه؟ من اتفاقا در جریان تاپیکات هستم کامل، نعیمه ...

عزیزم چه ربطی داشت مگه من گفتم من ظاهرم مشکلی داره تو حریانو دقیق نمیدونی شاید ولش کن من مریض شدم دیوونه یه پسر 

به نظر تو حکمتش چیه من پسری رو ببینم که خیلی خیلی زیبا باشه(اصلا چهرش رو نمیشه با کلمات توصیف کرد در ...

من که خودمم نا اگاهم گلم اما اینکه نشده حتما یه حکمتی داشته...زندگی بالاپایین زیاد داره سختی زیاد داره ...تاسختی نباشه رشدی هم نیست...صبر کن مطمئن باش تو این سختی از نظر روحی خیلی رشد میکنی و قوی تر و پخته تر میشی

چرا سعی نمیکنی یه قدمی واسه زندگیت برداری؟ مرگ چارس اخه؟ من اتفاقا در جریان تاپیکات هستم کامل، نعیمه ...

همون پسر دیگه نمیاد خواستگاری چون زن داره😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

من که خودمم نا اگاهم گلم اما اینکه نشده حتما یه حکمتی داشته...زندگی بالاپایین زیاد داره سختی زیاد دا ...

رشد کنم نه عزیز حکمت این اتفاق تموم شدنم عمرم بود 

من دیگه طاقت ندارم می‌خوام خ کشی کنم به زودی تموم مقدماتشم فراهمه 

دیگه سرنوشت منم این بوده

رشد کنم نه عزیز حکمت این اتفاق تموم شدنم عمرم بود من دیگه طاقت ندارم می‌خوام خ کشی کنم به زودی تموم ...

عزیزم خواهش میکنم ازت حتی فکرشم نکن...ببین هیچ جیز ارزش نداره که تو خودکشی کنی...بخاطر دوروز دنیا ابدیت خودت رو خراب نکن گلم...من دوستدارم که دارم اینو بهت میگم 

رهاا کن جانم رهاااش کن 

تا وقتی درگیرشی در عذابی

حتما حتما تراپی برو

مطمعن باش خیلیاااا تو این موقعیت بودن و‌ تونستن سرپاشن قطعا شماهم میتونی.

چون عاشق شدی و نرسیدی خیلیی طرف جذاااب و‌ خوشگل و ماورایی میبینی فکر میکنی فرشتس

یکم خودتو‌ پیدا کنی چندسال که بگذره میبینی ازونا تو خیابون ریخته

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

تا زمانی که وارد یه رابطه ی سالم نشی نمیتونی فراموشش کنی پس یه ادم مناسب پیدا کن مطمئن باش فراموش می ...

هعی مگه من اصلا اهل رابطه هستم 

با اینم دوست نبودم هیچوقت دوست نبودم با هیچ پسری