2777
2789
به ما ندادن وگرنه منم طلا میخریدم

ناناعت نشو طلای من و تو نداله مثلا طلای تو طلای من سهام منم سهام تو 😂

از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من  و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سود سهام عدالت بابام که فوت شده هم ازاول تا الان حساب کردن دادن

بابای منم فوت شده قبل فوت چند مرحله سودشو گرفت ما هم پارسال رفتیم دفتر پیشخوان که سودشو بگیریم.... چند وقت پیش چک کردیم گفتند که سهام نداره .حالا چی میشه؟

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
سود سهام عدالت بابام که فوت شده هم ازاول تا الان حساب کردن دادن

کل سود سهام ۱۹۰۰شد یا سهم شما انقدر شده

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
نمیدونم برامن دادن ولی برای شوهرم اونم باباش فوت کرده ندادن

سال چند باباتون فوت کردن؟سهام داشتن قبلش؟

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا
جمع همه پولدارا

😎ایزی ایزی کامان کامان 👌

از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من  و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .

ویییی حالا به شما اندازه پول آدامس دادن

منه فلک زده اصن سهام ندارم🤣🤣💔

در جستجوی خویش                                           یه دختر ¹⁸ ساله افسردم🤍🥺                                       که عاشق خطاطی و نوشتنم🤍🥺                          و به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدممم🤍🥺                   خب خب یادم رفت بگم کجاییم مغز ندارم ک🤍🥺    من یه دختر جنوبــــیم که توو یکی از روستاهاشم*                         و اما تویی ک داری اینو میخونی🤍🥺       خدایی کار و زندگی نداری بوااا جااان😞💔😂                   آدم باش ایقد نچرخ توو این سایت                            
😎ایزی ایزی کامان کامان 👌

عههههه ایزی ایزی کامان کامانه؟؟؟؟؟ 

همیشه تکرار میکردم ایزی ایزی تامام تامام🤣💔

در جستجوی خویش                                           یه دختر ¹⁸ ساله افسردم🤍🥺                                       که عاشق خطاطی و نوشتنم🤍🥺                          و به هیچکدوم از آرزوهام نرسیدممم🤍🥺                   خب خب یادم رفت بگم کجاییم مغز ندارم ک🤍🥺    من یه دختر جنوبــــیم که توو یکی از روستاهاشم*                         و اما تویی ک داری اینو میخونی🤍🥺       خدایی کار و زندگی نداری بوااا جااان😞💔😂                   آدم باش ایقد نچرخ توو این سایت