2777
2789

کاش یکی بیاد توف بندازه تو صورتم کاش همتون بیاین منو لگد مال کنین با این بخت و شانس من 

همه تون شکست عشقی میخورین با طرف هم تو رابطه بودن ولی مثل من دیوونه و روانی نمیشن حقم دارن بعد یه مدت فراموش میکنم

ولی این پسره که منو دیوونه خودش کرد و زن گرفته خیلی خیلی خیلی خوشگل بود به خداوندی خدا میتونم قسم بخورم زیبا ترین انسان که دنیا تا به حال به خودش دیده آخه من چه جور میتونم داغ اینو فراموش کنم چجوری یه سری مسائل هست که نمیشه گفت توف به من و اقبال من 

خدا که میدونست من اینجورین چرا وارد زندگی من شد و اینجور رفت چیکار کنم تورو به ولای علی کمکم کنین

حسرتش مثل یه داغ رو دلمه هر لحظه 

میگی روانی شدی من درکت میکنم سرم اومده

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوشگل تنها مال یه نفر نمیشه، نمی‌ذارن درست زندگی کنه، تقدیر رو بپذیر گلم، به اینم ایمان داشته باش خداوند چیزی رو ازت نمیگیره مگر اینکه بهترشو بهت بده و داخلش هم خیر و صلاحت رو خاسته خدا

من یه خواستگار داشتم اینقدرررر خوشگل بود ردش کردم😂گفتم قبل اینکه اون رد کنه من رد کنم🤣

بیخیال عزیزم زیبایی مگه همه چیزه؟

شاید قسمتت نبوده 

مهم اینه دل آدم کجا آروم بگیره و آدم کجا شاد باشه

به خودت فرصت بده با افراد جدیدی آشنا بشی اونم یادت میره

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿

دورت بگردم این اتفاق برای خیلی از ماهام افتاده

یا اون اول خیلیا میشینن خودشونو با اون دختر مقایسه میکنن حسرت میخورن

تورو نمیدونم ولی چیزی که به من قوت قلب میده اخلاقه یه ادمه نه قیافش، ارامشی که میده، امنیتی که میده

چرا باید کسی که ولت کرده رو دوس داشته باشی؟ عزت نفستو ببر بالا، کسیو دوس داشته باش ک اول اون دوستت داره

و اینم بدون، بلوغ تو یه رابطه ی متعهد به این معنی نیست که دیگه هیچ آدمیو قشنگ نبینی، کور که نیستیم کلی ادم قشنگ اون بیرونن، بلوغ یعنی با همون ادم خودت متعهد بمونی و خیانت نکنی. وگرنه همیشهههه تو جهان انسان زیباتر و جذاب تر هست

فقط خدا میتونه کمکت کنه...الا بذکرالله تطمئن القلوب

خدا 

چرا کمکم نکرد وقتی طرف میخواست بیاد خواستگاری خانوادم نزاشتن

چرا کمکم نکرده وقتی 6ماهه دارم از عشقش میمیرم