2777
2789
عنوان

مادرشوهرم زنگ زد

309 بازدید | 22 پست

سلام عصری دندانپزشکی بودم مادرشوهرم زنگ زد جواب ندادم چنددیقه بعد کارم تموم شد زنگ زدم گفتم که دندانپزشکی ام کاری داشتین زنگ زدین گفت که شب یلدا شوهرت که  شیفته  خواهرشوهرم دعوت کرده گفت به لنا هم بگو اگه اومد باخودتون بیارینش منم گفتم بهمون زنگ نزده منم قول دادم به خانوادم برم اونجا گفت بهش میگم بهت زنگی هم بزنه خیییلی ناراحت شدم ازشدت ناراحتی خوابم نمیگیره ادم اینجوری دعوت میکنه تو که دوست نداری بیام خونت دیگه هیچ نگو یا قصدشون این بود اذیت کنن که بگن اونجا دعوتن ومن بفهمم که ناراحت بشم ازهمه بدتر اینه که وقتایی اینجوری من که ناراحتم پیش شوهرم گلایه میکنم اصلا بهم توجه نمیکنه اخماش میره تو هم پشت میکنه بهم اصلا بهم گوش نمیده

خب تو ک نمیری خونه خواهرشوهرت اینجوری اونام میفهمن باید صاحب خونه دعوتت میکرد

پس ناراحت نشو

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصلا چه کاریه بدون حضور همسرت بری تو جمع خانواده اش

والا من همسرم ۱۰ روز ۱۰ روز میره ماموریت کاری ولی همشون میدونن تا همسرم نباشه نه میرم خونشون نه باهاشون جایی میرم 

اوایل خیلی ناراحت میشدن الان عادت کردن منم راحت شدم نه دعوت میکنن نه چیزی

خب تو ک نمیری خونه خواهرشوهرت اینجوری اونام میفهمن باید صاحب خونه دعوتت میکرد پس ناراحت نشو

اگه زنگ زد جواب ندم 

مامانم گفت حق نداری جوابشونو بدی منم گفتم همش مقصر شمایین سالای اول می اومدم میگفتم اینا رفتارشون اینجوریه منو اذیت میکنن چون عروس اولشون بودم هی میگفتید تو میخا ابرو مارو ببری اینهمه سال تو خودم ریختم الان که دوتا عروس دیگه اوردن تو همون نامزدی دعواهاشون شروع شده میفهمم چقد اشتباه کردم هی چشم پوشی کردم

اگه زنگ زد جواب ندم مامانم گفت حق نداری جوابشونو بدی منم گفتم همش مقصر شمایین سالای اول می اومدم میگ ...

بنظرم جواب بده اما اگه گفتن شب یلدا بیا بگو شوهرم نیست من تنهایی خونه مامانم راحت ترم 

کلا سرسنگین باش ولی دعوا نکن بی محلی بهترین جوابه

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★
اصلا چه کاریه بدون حضور همسرت بری تو جمع خانواده اشوالا من همسرم ۱۰ روز ۱۰ روز میره ماموریت کاری ولی ...

باورکن اصلا حوصلشونو ندارم من کلا ادم درونگراییم یدونه دوست ندارم ولی خوب اینا ول کن ادم نیستن خیلی سیریشن حتی وقتی قهرهم باشی بیشترزنگ میزننن امار دربیارن  الان اون یکی جاریم دوساله عروسی کرده طبقه بالاشونه دختر عمه اشونه  یسال ونیمه پاتو خونشون نمیزاره جواب تلفناشونو نمیده 

اگه زنگ زد جواب ندم مامانم گفت حق نداری جوابشونو بدی منم گفتم همش مقصر شمایین سالای اول می اومدم میگ ...

عزوس اول بدبخت میشه از همه لحاظ بهش فشار میاد 

به خر اگه الماسم‌بدی بازم یونجه میخواد بحث لیاقته😏😏😏
بنظرم جواب بده اما اگه گفتن شب یلدا بیا بگو شوهرم نیست من تنهایی خونه مامانم راحت ترم کلا سرسنگین با ...

خیلی اینجوری بودم خیلی دیگه سختمه دلم داره میترکه 

هیچوقت ده ساله عروسشونم توروشون چیزی نگفتم چیزی به روشون نیاوردم گلایه نکردم پسرم یه هفته بیمارستان بستری بود یکیشون نیومد عیادتش این منو داره میکشه مگه چقد دلشون سنگه اونوقت من مامانشون مریض میشه سوپ میپزم میفرستم 

دلم میخواد الان مامان خودمو هم فحش بدم بیشتراون مجبورم میکرد گناه داره اله بله

عزوس اول بدبخت میشه از همه لحاظ بهش فشار میاد

خیلی اونقد اذیت شدم به همه چیم گیر میدادن مانتو کوتاه نپوش ارایش نکن تنها بیرون نرم نماز چرا نمیخونم حالا خوبه نزدیک هم نبودیم خونه هامون بعدیا که اومدن با بلوزشلوار جلو دامادا سرلخت مشروب میخوردن هر چی که منو منع میکردن اینا کارعادیشون بود