2777
2789

مثلاً وقتی زنی خیانت می کنه میگن چطور مردا خیانت می کنن چیزی نمی گید یا چرا مردان بچشونو ول می کنن چیزی نمی گید آخه اوسگول کار بد آسیب می زنع  به جامعه بچت خوانوادت چه زن چه مرد انجام بده لازم نیس با این بی منطقی توجیح کنی پلشت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینجا به مردی که خیانت میکنه فحش میدن

به زنی که خیانت میکنه میگن حتما کمبود محبت دیده

فک میکنن فمنیست بودن یعنی اینکه همه جوره پشت هم جنست باشی و مردا رو فحش بارون کنی از فمنیست بودن تنفر از مردا رو یاد گرفتن نه برابری رو

🙂❤️

ببین هر کار خلافی ک چ زن چ مرد انجام میده از یجای شروع میشه ک میشه عادت میدونی چی میگم من ک چند تا دوستام هرزه بودن عمق فاجعه زندگیشون میدونم میگم مثلا ی دختره  یکی دوست داشت بهش تجاوز شده بودو کم کم رفت تو این راه..‌ یکی اول سر ک خانوادش بهش بهانمیدادن و همش تحقیر و فلان سمت پسر کشیده شد حتی پسر متاخلی ک این کار میکرد چون ک از زنش خیانت دید خودشم تلافی میکرد یکی چون زنش به خودش نمیرسید به خونه زندگیش اهمیت نمیداد همش با دوستا خانوادش بود مرده اینطور شد هر خیانتی ی ریشه ای داره حالا بعضیا اصلالت دارن با هر سختی خیانت و فلان نمیرن ک هرزگی کنن

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀