2777
2789

سلام نزدیک یک ماهه دخترم به دنیا اومده زایمان دومم هست سینه خودمو نگرفت هرکاری کردم نخورد دوست نداشتم شیر خشک بدم شیر دوشیدن و تو شیشه بهش دادم احساس میکنم کم کاری کردم در حق دخترم کسی هست مثل من باشه شیر بدونه و بریزه تو شیشه شیر بده به بچش دلم گرفته😔

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نی نی نگرفت تو چرا حس میکنی کم کاری کردی مگه تقصیر تو بود 

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

الان یک ماهشه ،دیر نشده تو خواب سینتو بهش بده ،منم بچه دومم تا ۴ ماه سینمو نگرفت ،به زور تو خواب میدادم ،تو بیداری هم به زور میکردم تو دهنش ،آخرش ۴ ماهگی کلا سینمو گرفت.

بعدشم چرا به خودت میگی بدبخت 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
واااا خب داری شیر میدی دیگه . الکی خودتو اذیت نکن. من ک اصلا شیر نداشتم کلا شیرخشک دادم

اطرافیانم تهت فشارم میزارن میگن بچه باید از سینت شیر خودش مک بزنه بخوره باید قلبش پیش تو باشه آروم بگیره 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜

خانم برو خدارو شکر کن

مادر من سر من سینش عفونت میکنه

از سینه خون و عفونت بیرون میومده

تب و امپولای سنگین و فقط با یه سینه شیر میداده به من

حین شیردهی اشک میریخته

جوری که الان نه خالم بلکه عمه هام میگن ما شیربهای تورو سنگین میگیریم بس که زجر کشید مادرت

عزیزم شما داری دچار افسردگی میشی و الا هیچ دلیلی مبنی برکم کاری شما نیست

هعی چی بگم😔

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دو سه ساعت بهش شیر نده گشنه بشه ، بازم از سینه شیر نمی خوره

کردم پنج ساعت بدون شیر نگهش داشتم نوک سینم بزرگه کمی نمیگیره اصلا هرکاری کردم نگرفت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40