2777
2789
تا چندماه

نمیدونم عزیزم 

خواهرشوهر من هم بچه اولش سینه به سختی میگرفت شیرخشک داد بهش

بچه دوم بیشتر تلاش کرد میگفت فقط تو خواب میویره یا راه می‌رفت ولی با قاشق بهش شیر داد ولی شیشه نداد تا بالاخره گرفت 

تا چندماه

ببینید این طوری نوزادتون ضعیف و ضعیف تر میشه حتما از شیر خشک استفاده کنید تا نوزادتون به وزن مناسب برسه مطمئن باشید بعداً پشیمون میشید که چرا  شیر کمکی ندادید تا بچتون بهتر وزن بگیره حالا که سینه نمیگیره آنقدر اصرار نداشته باشید حتما شیر خودتون رو بدید شما در درجه اول سلامت نوزادتون رو در نظر بگیرید شما ۱۰روز شیر خشک بدید در کنار شیر خودتون اونوقت نتیجه رو می‌بینید

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سخت نکردم میگن به بچه اولت چون پسر بود سینه خودت دادی این چون دختره بهونه کردی گفتی نمیگیره از حرصم ...

جسارت چیه میگم از این دوران لذت ببر حرف هیچ کس گوش نده.بچه اولم پسر بود یعنی پدرم در اومد دومی دختر من خودم خس بدی داشتم به شیر دادن نمیدونم چرا ولی درکل چون آلرژی داشت دخترم شیرخشک دادم اول یکم عذاب وجدان گرفته بودم ولی هرطور حساب کردم دیدم دخترم آروم شد راحت می‌خوابید بستونکم بهش دادم الان هر وقت بخواد بخوابه بستونک میگیره میره سرجاش می‌خوابه به من کاری نداره ولی پسرم آخ همین الان میگه حتما پیشم باش من بخوابم

خانم برو خدارو شکر کنمادر من سر من سینش عفونت میکنهاز سینه خون و عفونت بیرون میومدهتب و امپولای سنگی ...

😔💓

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜
متوجه نشدمخب شیر میدی دیگهچرا دلت بگیردنبال بهونه ای واسه عذاب وجدان الکیا😐😂

احساس ناقص بودن میکنم که نمی تونه خودش سینم مک بزنه چون سر نوک سینم بزرگه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد،واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون ، واسه بوی غذای مامان ، واسه خوراکی خریدنای بابا،واسه لذت خاروندن جای کش جوراب ، واسه مزه نارنگی ، واسه بوی لاک ، طلوع خورشید ، واسه بوی تن نوزاد ، خوردن چای تو هوای سرد ، لیسیدن انگشت بعد از خوردن پفک نمکی واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت💫👌💜
اطرافیان و بزن تو دهنشون ک حرف مفت نزنن تو این شرایط. یه بالش بذار رو پات بچه رو بذار رو بالش بچه رو ...

بخدا دلم میخاد زجر کش کنمشون انقدر ک رو اعصابم میرن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من سر دوقلو هام ده روز وضعم همین بود اصلا سینمو نمیگرفتن منم یکسره سینه هام پره شیر بود تمام لباسام ...

احساس ناراحتی نداری که دیگه بهشون شیر خودتو ندادی؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم خداروشکر که بچه دومت هست و تجربه داری، مادری کردن مگه فقط شیر دادنه شما زحمت مضاعف داری میکشی ...

مرسی از حرفای خوبت دلم اروم گرفت❤

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
احساس ناقص بودن میکنم که نمی تونه خودش سینم مک بزنه چون سر نوک سینم بزرگه

عزیزممم♥

مهم اینه که بچه سیر بشه همین‌.

خیلیااا مجبور میشن از همون‌اول به بچه شیر خشک بدن.

بیخودی با فکرای کمال گرایانه خودتو اذیت نکن 

مادری به اندازه کافی سخت هست تو‌ سخت ترش نکن♥

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

پس اون چهار ماه چطور بهش شیر میدادی شمابخدا انقدر حرف میزنن دخترم هم ریزس خیلی میترسم مادرشوهرم هربا ...

اون چهار ماه با قطره چکون شیر میدادم ،شیشه نمیدادم که عادت نکنه ،تو خوابم به زور میزاشتم دهنش .

حرف اطرافیان گوش نده ،به شوهرت بگو همکاری کنه باهات و یهشون بگع یه مدت نیان خونتون 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی)