2777
2789
عنوان

چراباید شمارم توگوشی خواهرشوهرم سیوباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 43 پست
مگه زنگ زدنی بینمون مونده بعد اون همه فحش و فحش کشی و دعوا و جنگچی بگم

تو از اینده خبرداری که چی میشه شاید تو اینده اتفاقی افتاد مجبور شد زنگ بزنه یا زنگ بزنی 

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از کجا فهمیدی سیو داره؟

همینطوری امروز داشتم لیست بلاک شده هامو نگا میکردم

یهو چشمم به شمارش افتاد ک عکس و بیوش ایناش هنوز هست که یعی هنو سیو کرده

هرچند تو شماره دومم که اون شمارمو نداره عکس پروفایلش واینا درنیومده 

و میدونم ک عکسش فقط برا مخاطبینش درمیاد

الان وقت و انرژیتو میزاری چرا سیو شدهبزار سیو کنه الان ماهرپی بگیم اون پاک میکنه

سوال شده بود برام ولی درست میگی نباید وقت و انرژیمو بزارم سرهمچین چیزایی

این حرفا گذشته ک گذشته اینده ببین بازم میگم دشمن نیستین ک اسی ببین توشوهرت عاقل و بالغین و تصمیم گیر ...

عزیزم درست میگی حرفاتم حس خوب میدن ممنونم از راهنماییت

عزیزم شما از رابطه با اون دست کشیدی و قطع ارتباط کردی ایشون که نکرده اگر اینقدر حساسی میتونی خط جدید ...

عزیزم. قطع ارتباط از جانب اون هم بوده یعنی ۲ طرفه بوده

نه خطمو عوض نمیکنم چون مزاحمتی برام نداره

من خودم از این مدلی هام که وقتی از یه نفر ناراحت میشم درجا شماره اش رو پاک میکنم 

یا هرچند وقت یه بار همه شماره تلفن های ادمهایی که باهاشون در ارتباط نیستم رو از گوشیم حذف میکنم 

ولی بعضی ها اینجوری نیستن.  خیلی راحت میتونن بدون اینکه فیزیکی پاکش کنن ، توی ذهنشون نادیده بگیرن . شاید اونم اینجوریه.

من یه رفیق دارم کلی اس ام اس نخونده از ادمها داره و اصلا وسوسه نمیشه سراغشون بره . ولی من حتی اس ام اس تبلیغاتی رو هم باید باز کنم

واکنش همه ادمها به احساسات مشابه ، یکی نیست !

چی میگی شما کدوم گیر و دعوایی برام سوال شده بود و تعجب کرده بودم اومدم پرسیدمچون مثلا شخصیت من طوریه ...

والا من ک اینجوری نیستم اصلا اون طرف برام میمیره چ اسمش تو مخاطبینم باشه نباشه ، مهم نیس

خدایا کمک مردمان کشورم کن.