2777
2789
عنوان

امشب با شوهرم دعوای بدی داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 22 پست
خدا ناراحتی نده گلمحالم خیلی خرابه ببخشید

عزیز دلمی می‌دونم مادر دوتا بچه بودم دست تنها تو خونه خیلی سخته وقتی مرد همراه نباشه ورفیق باز عذابه و تو پر خشمی 

ولی اگه میتونی خرش کن یه جوری بکشون سمت خودت 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیز دلمی می‌دونم مادر دوتا بچه بودم دست تنها تو خونه خیلی سخته وقتی مرد همراه نباشه ورفیق باز عذابه ...

دوسش ندارمو نمیخوام طرفم بیاد ولمون کنه راحت باشیم

فقط هوموغمش خونه بابا ومهمونی مادرشه

دوسش ندارمو نمیخوام طرفم بیاد ولمون کنه راحت باشیمفقط هوموغمش خونه بابا ومهمونی مادرشه

یه چیزی بگم عزیز دلم نصیحت نیست تجربه خودمه گلم دو راه بیشتر نداری یا طلاق بگیری که با دوتا بچه سخته 

یا زندگیتو بسازی از اول با شوهرت بگردی به روزهای اول ازدواج فراموش کنی اتفاقات این چند سال رو فرصت بدی به شوهرت 

به خاطر اون نه به خاطر بچه هات باید گذشت کنی و یه زندگی خوب وآروم بسازی وگرنه آینده خوبی در انتظارشان نیست خودتم نمیدونی گلم 

دوباره عاشق شو بهش فرصت بده حذبش کن

دردم خیلی چیزاست خواهر نگم ک دلم خونه

همه تو زندگی مشترک درد دارم عزیزم آدم بی درد نداریم 

همه دارن حفظ ظاهر میکنن هیچ کس کامل نیست 

ملت سیاست دارن عزیزم شوهرتو از خودت نرون دختر راه و روش یاد بگیر 

همه تو زندگی مشترک درد دارم عزیزم آدم بی درد نداریم همه دارن حفظ ظاهر میکنن هیچ کس کامل نیست ملت سیا ...

خیلی خستم دوسدارم بزارم برم بخدا

هیچکس و هیچ چیز مانعم نشه

ولی حیف ک بچه دارم