2777
2789
عنوان

ممکنه شما یک آنتی ناتالیست (ضد تولیدمثل باشین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 895 بازدید | 78 پست
میشه ولی ذات زندگیست دیگه

ذات زندگی بدون بچه نمیشه مگه؟

نمیشه چون پیریت یکیو میخوای کنارت یا

چون حوصله ت توزندگی سرمیره بچه سرگرمت میکنه؟

این خودخواهی نیست؟  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب منم اعتقاددارمولی چرا یکیوبیاریم بخاطر این اعتقاد؟؟ این دوتاچه ربطی به هم دارن؟؟ یکیوبیاری که سخ ...

یکی رو میاریم تو این دنیا که امید داریم یک الله اکبر بگه. همین برای تلاش برای به دنیا آوردنش برای یه معتقد باید کافی باشه

خرید اینترنتی اینهنگ: https://enahang.ir

ذات زندگی بدون بچه نمیشه مگه؟نمیشه چون پیریت یکیو میخوای کنارت یا چون حوصله ت توزندگی سرمیره بچه سر ...

خب من هدفم از بچه آوردن اینهایی که میگی نیست...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

بچه نمیخوام فعلا

ولی نه بخاطر اینکه اگه بیاد تو دنیا اذیت میشه و این چرت و پرتا بخاطر اینکه اگه بیاد من اذیت میشم

ینی دلیلش راحتی خودمه نه اون

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

خدا هست...چهارده معصوم هستند...دعای من مادر هست... خودم هنوز مادر نشدمااااترس زندگی کمتر میشه

برای منم هستن

ولی چرا پس انقدر گرفتارم ؟ هیچی ازرندگی نفهمیدم؟

مگه چون اونا هستن یعنی صددرصدبچه ای ک میاد خوشبخت خواهدشد،؟؟؟ 

ذات زندگی بدون بچه نمیشه مگه؟نمیشه چون پیریت یکیو میخوای کنارت یا چون حوصله ت توزندگی سرمیره بچه سر ...

نه منظورم اینه ذات زندگی سختی داره

من قصد تغییر نظر شما رو ندارم.

عقیده‌ات برای خودت محترمه... بهش عمل کن...

ولی من با این نظریه مخالفم.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

بنظرتون به چه دلیلی بچه بیارن خودخواهی نیس؟

خودم جواب اینه ک اگه دنیا برام عالی بود این زندگید به یکی دیگه هم هدیه بدم و همراهش باشم 

ولی تاالان چون برای خودم خوب نبوده میگم جای خوبی نیس و یکی دیگه رو هم نمیارم

نظر شما چیه

(من خودم بچه مچه نمیخوام)

برای منم هستنولی چرا پس انقدر گرفتارم ؟ هیچی ازرندگی نفهمیدم؟مگه چون اونا هستن یعنی صددرصدبچه ای ک م ...

من حتی مادر و پدر همچین مهربونی هم ندارم!

سوالات معالطه است...

اینجوری به نتیجه نمیرسی

بچه نمیخوام فعلاولی نه بخاطر اینکه اگه بیاد تو دنیا اذیت میشه و این چرت و پرتا بخاطر اینکه اگه بیاد ...

خب اینم یه دلیلِ بچه نیاوردنه وباهاش موافقم     

میرسیم به همون اذیت شدنشا ببین 

اوناییکه میارن  باعث میشن بچه که بزرگ شد اذیت بشه  چرا چون بچه دارمیشه....   کلا اینجاهم رسبدیم به اذیت شدن

من اگ آمریکا یا سویس و سوئد و اینا بودم واقعا میگم ۱۰ تا بچه می‌آوردم تو ایران یکی هم زیاده و فعلا حاضر نیستم بیارم

قسم یاد میکنم دیگ حرف جیز نزنم ک تعلیق نشم 🤧 شدم مث ۴۰ ساله ها . فحشمم بدی میخندم . آینه آینه 🥲 تازه شم اینقد حرص میخوری خودت خشک میشیا عه چیزه یعنی شیرت منظورم بود ‌ 😪آخه چرا حرص چرا داعوا  تا وقتی میتونیم با خنده و شوخی همو بزنیم شقه کنیم😔😌
برای منم هستنولی چرا پس انقدر گرفتارم ؟ هیچی ازرندگی نفهمیدم؟مگه چون اونا هستن یعنی صددرصدبچه ای ک م ...

من خودم الان کمرم خم شده زیر بار زندگی ... دلم از زمین و زمان گرفته

بنظرم فقط تو ایران و بعضی از کشورای دیگه درسته.اگر کشورت درست باشه اینده بچت تضمین باشه چه اشکالی دا ...

والا من فیلسوفای کشورای دیگه رم دیدم این نظرودارن  نمیدونم چرا وبرام جالبه