2777
2789
عنوان

خانومایی که با مرد متاهل وارد رابطه میشین درد بی درمون بگیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1865 بازدید | 81 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توروخدانیاید از دختراطرفداری کنید میدونم مرداآشغالن اما دختراهم عوضی سدن ب خدادیروز من یکیشو ب نمونه ...

ببین همیشه اینجوری نیست خب یه زمانی اون رابطه کلا ویرانه من شوهرم رو تو نامزدیش شناختم آشنا شدم چه من بودم چه نبودم اون نامزدی ازش عروسی و ازدواج در نمیومد

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

باز خوبه شوهرت جوابشو نمیداده، مال ما اگه بود که با طرف لاسم میزد😂

شوهر من اصلا تو این فاز ها نیست خداروشکر وقت این مسخره بازی هارو هم نداره این گویا کلا آویزون بوده خواهر زن دوست همسرم بوده گیر داده بوده تومجردی ک من ازت خوشم اومده بیا منو بگیر نگیری خودکشی میکنم 

می بوسمت حرفی نیس؟فردا هم میام حرفی نیس؟

به روی شوهرت بیار خوب بگو بر چی اینجوری پیام دادی پیام هاش هم ذخیره کن جای دیگه البته فک فکر کنم بخای شکایت کنی با اسکرین شات نمیشه به جایی رسید 

استارتر عزیز شما تاپیک های قبلی هم که ایجاد کردی همش در مورد خیانت همسر و رابطه جنسی همسر با همجنس خودش و رابطه جنسی با زن دیگه ال بل هست و دنبال شکایتی با این همه مورد نتونستی هنوز شکایت کنی یا دنبال چیز دیگه هستی ملت مسخره کردی 🤣😅

من متوجهم ک چقد سخته خودم چشیدم زن متاهل باشوهرم بوده تازه زنه میگفت زنت نفهمه شوهرمم گفته نه خلاصه. من پیج زنه رو داشتم  رفتم شماره خونه مادرشوهرشو پیدا کردم  ازدره دوستی واردشدم رفتم ب زنه  گفتم عزیزم مادرشوهرت معلمه گف آره گفتم برای معلم خصوصی میخوام   درجا پیجشو پاک کرد و با رسمیت با شوهرم حرف زد تو چت 

خوبه

اللهی هر زنی هر دختری ،که با عشوه‌های نابجا،با حرف و تلفن و عکس و یا هرچی آوار میشه رو زندگی همجنس خودش،به زمین گرم بزنه،ض الهی بی آبرو بشه،ودستش برای تمام شهرباز بشه،حالا هی بگید دو طرفه دو طرفه،زن باید خودمون به خودمون رحم کنیم

استارتر عزیز شما تاپیک های قبلی هم که ایجاد کردی همش در مورد خیانت همسر و رابطه جنسی همسر با همجنس خ ...

من متوجهم ک چقد سخته خودم چشیدم زن متاهل باشوهرم بوده تازه زنه میگفت زنت نفهمه شوهرمم گفته نه خلاصه. من پیج زنه رو داشتم  رفتم شماره خونه مادرشوهرشو پیدا کردم  ازدره دوستی واردشدم رفتم ب زنه  گفتم عزیزم مادرشوهرت معلمه گف آره گفتم برای معلم خصوصی میخوام   درجا پیجشو پاک کرد و با رسمیت با شوهرم حرف زد تو چت 

خوبه