2777
2789
عنوان

خواهرم گیر داده بچه بیار

| مشاهده متن کامل بحث + 176 بازدید | 25 پست

دوستانی که ازدواج کردید ی سوال اگه بعد از شب عروسی وارد عمل بشیم و تخمدانامون سالم باشه بعده چند وقت حامله میشیم؟

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
آخیییی عزیزم خداحفظش کنه خواهرتوخاله کوچولووو😍اختلاف سنیشون کمه مثل خواهر میشن برای هم انشاالله

ممنون گلم به مراد دلت برسی

اره اتفاقا وقتی بچه بودم تو این فکر بودم ولی وقتی ازدواج کردم الان میگم زوده حالا یه چند سال دیگه ، چون وضعیت مالی هم اصلا خوب نیست 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستانی که ازدواج کردید ی سوال اگه بعد از شب عروسی وارد عمل بشیم و تخمدانامون سالم باشه بعده چند وقت ...

اگه همه چی اوکی باشه تا جایی که میدونم همون یکی دوروزه وارد رحمت میشه و طی 2 هفته تشکیل میشه و تقریباً 20 روز دیگ بعد رابطه بی بی بزنی مثبت میشه

اگه همه چی اوکی باشه تا جایی که میدونم همون یکی دوروزه وارد رحمت میشه و طی 2 هفته تشکیل میشه و تقریب ...

واییی ذوق کردم🤩

ولی هیچ خری تو زندگیم نیست🤩

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
نگفتم الان کهر وقت اماده بودید خدا ی سالمو قشنگشو بده💚✨️

انشاالله 

ولی خیلی دلم میخواد دوقلو باشه دیگ تموم بشه ، همون زحمت رو یه جا بکشی ولی دوتاشون با هم بزرگ شن تا اینکه دوباره باردار بشی و دوباره این یکی بچه رو از گل در بیاری 

واییی ذوق کردم🤩ولی هیچ خری تو زندگیم نیست🤩

مال من تقریبا در عرض 2 هفته گرفته بود و تموم شده بود 

یعنی علائمی هم که داشتم فقط تب بود و کمر درد 

همینجوری الکی الکی رفتم آزمایش دادم ، دو ساعت بعد زنگ زدم به آزمایشگاه تا مثلا الکی همسرم رو برسونم بگم گفتن حاملم ، واقعا گفت حاملم یعنی اینجوری مونده بودم 😳 

اصلا اون روز تا شب رو نمی‌تونستم باور کنم 

مال من تقریبا در عرض 2 هفته گرفته بود و تموم شده بود یعنی علائمی هم که داشتم فقط تب بود و کمر درد هم ...

ماشالله آقاتون قوی بودن

بعد چی شد سقط کردی؟

ماشالله آقاتون قوی بودنبعد چی شد سقط کردی؟

تنها ربطی به آقا نداره عزیزم 

رحم منم اون زمان خیلی قوی بود چون خیلی به خودم میرسیدم ولی الان دوران افسردگی که هستم کلا بدنم بهم ریخته 

تنها ربطی به آقا نداره عزیزم رحم منم اون زمان خیلی قوی بود چون خیلی به خودم میرسیدم ولی الان دوران ا ...

عه پس حال و احوال تاثیر داره

فکنم خدایی نکرده من همون شب اول حامله شم