2777
2789
عنوان

خانومایی که با مرد متاهل وارد رابطه میشین درد بی درمون بگیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 1865 بازدید | 81 پست
من متوجهم ک چقد سخته خودم چشیدم زن متاهل باشوهرم بوده تازه زنه میگفت زنت نفهمه شوهرمم گفته نه خلاصه. ...

خب بعدش فهمیدتویی

دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه🌱🕊🦋
توروخدانیاید از دختراطرفداری کنید میدونم مرداآشغالن اما دختراهم عوضی سدن ب خدادیروز من یکیشو ب نمونه ...

🤯

دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه🌱🕊🦋

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همونجوری که اون خانوم باید درد بی درمون بگیره اون مردتیکه هم باید بگیره رفته به زنش خیانت کرده مردا یه زبون بازی هستن که مارو از سوراخ میکشن بیرون

همه زندگیمی عشقم عاشقتم مامانم

خب بعدش فهمیدتویی

اره  ازاول میدونست منم  چون همون اول از راه دوستی وارد شدم البتع بگم ها اون موقع نمیدونستم ک با شوهرم حرف میزنه. فقط حدس میزدم بعد م متوجه شدم  برو خودم نیاوردم  تا گفتم مادرشوهرتو برای معلم خصوصی میخوام  شک کرد انکار پیجشو پاک کرد  بعد ی طور وانمود کرد ک انکار با شوهرم فقط ددر حد کار داشتن حرف میزنه چون شوهرم مربی شاگردش بود

خوبه

همونجوری که اون خانوم باید درد بی درمون بگیره اون مردتیکه هم باید بگیره رفته به زنش خیانت کرده مردا ...

ودرسته مردا خیلی پست شدن 

ولی با اینحال  ماهمه زن هستیم و همجنسه خودمونا میشناسیم  اگر زنی نخواد پابده دنیاهم جمع بشن اون زن پا نمیده...

توروخدانیاید از دختراطرفداری کنید میدونم مرداآشغالن اما دختراهم عوضی سدن ب خدادیروز من یکیشو ب نمونه ...

بله خیلی از دخترا وقیح شدن و این وسط تر وخشک دارن باهم میسوزن و اسمِ دخترای خوب هم بد جا میوفته...کسی باور نمیکنه دختره پاک و نجیبم هست...من دورابرم دخترایی میشناسم که نه اهله دوس پسر بازی هستن نه اهله قلیون ودود وسیگارو این مزخرفات خیلی هم شیک و محلسی زندگی میکنن.

خدا باعث و بانیه این بدبختی رو نابود کنه که بخاطره پول بعضیا تن به هر گوه خوریی میدن