2777
2789
عنوان

خواهرم گیر داده بچه بیار

176 بازدید | 25 پست

تازه ازدواج کردم خواهرمم 7 سالشه 

از وقتی اومدم خونه مامانم اینا یه چند روز بمونم آخه خونمون دوره ، خواهرم گیر داده بچه بیار می‌خوام باهاش بازی کنم 

رفته بودیم داروخونه اونجا پستونک دیده بود می‌گفت بخر می‌خوام وقتی بچت به دنیا اومد بزارم دهنش بخوابه🤣🤣

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو هر وقت تو آوردی منم میارم باهم بازی کنن

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
منم همه بهم میگن نمیخای بچه بیاری😂 میگم نه زوده منتظر باشین دو سه سال دیگه 😂 اونم شاید

اره بابا منم یه ماهه عروسی کردم 

تازه می‌خوام راه های جلوگیری رو یاد بگیرم 🤣🤣

نه خدا نکنههه من 20 سالمه می‌خوام حداقل یه پنج شیش سال بگذره بعد

نگفتم الان ک

هر وقت اماده بودید خدا ی سالمو قشنگشو بده💚✨️

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
تا اون موقع که من پیر میشم 🤣🤣

خوبه دیگه وقتی خاله بازی میکنن تو مادربزرگشون شو

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
اگر میان کمکت میکنن بیار وگرنه دهنت سرویسه

نه بابا خونمون یه شهر دیگس 

تو این شهر غریب هم کسیو ندارم که کمکم باشه 

ولی خدا بخواد یه پنج شیش سال دیگه ، چون از لحاظ روحی خیلی داغونم فعلا