2777
2789
عنوان

ازمایش کاریوتایپ چه جوریه

63 بازدید | 15 پست

دوستان سلام

من سقط مکرر داشتم دکتر برام کاریوتایپ نوشته 

ازمایششو چه جوری میگیرن؟

من دیدم نوشته بودن ک یه سوزن بزرگ وارد بدن میشه 

درسته؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه بابا یه آزمایش معمولیه. عمدتا هم جوابش نرمالهآزمایش‌های ایمنی و انعقادی دادی؟ چند تا سقط، داشتی چ ...

سه تا 

یکی هشت هفته یکی هفت هفته و یکی هم پنج هفته 

ازمایش انعقادی هم نوشته برام 

اینو دو ماهه نوشته من ترسیدم برم بدم 

اخه اصل مشگل ما اینه ک شوهرم اسپرم سالم نداره ولی دکتر اصرار داره برای درمان منم باید این ازمایشو بدم

خب پس سخت نیست اصلااخه تو اینترنت نوشته بود ی سرنگ بزرگ وارد رحم‌میکنن

اونیکیه تو نت زده درسته چون من دادم همون آزمایش آمنیوسنتزه بود دیگه کاریوتایپ یکهفته ای جوابش میاد چون فقط کروموزومها رو شمارش میکنن ولی جواب کلی تست آمنیوسنتزم که بخاطر چندتا فاکتور دیگه بود یکماه بعد آماده شد

از کیسه آب نمونه برمیدارن با سرنگهای بزرگ از کنار ناف دوبار وارد میکنن

نه بعد سقط سومم دکتر این ازمایشو نوشت برام کاش بی دردسر باردار میشدم انقد بدبختی نمیکشیدم

آهان من فک کردم کاریوتایپ جنینه  اونیکی تو نت خونده بودی کاریوتایپ همون آزمایش ژنتیک میشه دیگه با یه خونگیری ساده