2777
2789
عنوان

هرگز رل نزنید هرگز

| مشاهده متن کامل بحث + 1060 بازدید | 125 پست
طبق چیزایی که استارتر گفت شخصیت این آقا طوری هست اگر برای آشنایی ازدواج بخواد سمت کسی بره خواستگاری ...

بابا این معلمه واقعا من مطمئنم که هیچ دوست دختر یا چیزی نداشت واقعا خراب کردم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقاااا من نمیدونم چرا ی عده آدم ساده فک میکنن اینا پاکن بابا من پسر پاک دیدم اصلا نمیپرسه این چیزا ...

من معتقدم پسری که خودش لای دخترا بوده حالا خواستگار اسی رو نمیگم چون نمیتونم تهمت بزنم ولی اون پسری که لای دخترا بوده و خودش کار نمونده با دخترا نکرده باشه چون میدونه یه پسر چه روانی چه جسمی چه تاثیری میتونه رو یه دختر و زندگیش بذاره دنبال دختر افتاب مهتاب ندیده میگرده

طبق چیزایی که استارتر گفت شخصیت این آقا طوری هست اگر برای آشنایی ازدواج بخواد سمت کسی بره خواستگاری ...

منم از گفته های استاتر اینو عهمیدم ک با ارزش ترین چیزرو هدیه داده بهش صدااقت و تمام ماحرا همین صداقته

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤

منم از گفته های استاتر اینو عهمیدم ک با ارزش ترین چیزرو هدیه داده بهش صدااقت و تمام ماحرا همین صداقت ...

جز صداقت حساسیت های طرفین هم مهمه.

مثلا من اگر بدونم همسرم قبل من دوست دختر داشته دیگه حس و ذوق قبل رو بهش ندارم چون همه زندگیم سعی کردم نفر اول باشم تو مسابقه تو مدرسه تو دانشگاه تو زندگی تو ورزش و... ذهنم نمیپذره نفر دوم قلب و زندگی کسی بودن رو 

اینا مهمه

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

منم از گفته های استاتر اینو عهمیدم ک با ارزش ترین چیزرو هدیه داده بهش صدااقت و تمام ماحرا همین صداقت ...

من بخاطر این ناراحتم که انتخاب اولم هیچی نبود ولی بخاطر اون هیچی اینو از دست دادم

اولین بار اومدن خاستگاری من اونم سنتی آشنا شدیدم

قسمت هرچی بوده ایشالله ک خیره برای هردوتاون

ولی خاهرم کسی ک با ۲۲سال سن اولین خاستگاریشو با نظر خانواده و معرفی یک نفر دگ میاد همون ادمی میشه ک بعد از چن سال زندگی میگ من جونی نکردم اشتباه کردم و تازه شروع میکنه ببینه خودش چجور شخصیتیو دوسداره ب چ چیزی علاقه داره 

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤

18 نفر از همکلاسی هاشو فالو داره باهاشون عکس دسته جمعی هم پست کرده یدونه داخل دانشگاه

اسی حالا این پسره هیچی ولی همه دوستای من دوتا پیج دارن یکی پیج خانواده که توش فقط همجنس فالو دارن  و اینا

یکیم پیج اصلیشون که کارای اصلیو با اون پیج میکنن

با یه پیج نمیشه گفت یه نفر درسته یا نه

قسمت هرچی بوده ایشالله ک خیره برای هردوتاونولی خاهرم کسی ک با ۲۲سال سن اولین خاستگاریشو با نظر خانوا ...

آفرین

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇