2777
2789
آنقدر خاطره ترسناک دارم ولی حتی از تایپ کردن شونم میترسم😂

تو دیگه ته خطی خواهر منم میترسم ولی کرم دارم هربار ازش حرف میزنیم خودشو نشون میده یحوری😀خدا بخیر کنه امشبو

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر ترسیدی یا هرکسی ترسیده من گردن نمی‌گیرم 😂😂مسئولیتش با خودتون یک دخترعمه دارم وقتی ابتدایی بو ...

فکرکنم قبلاً هم تعریف کرده بودی؟؟؟ 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

فکرکنم قبلاً هم تعریف کرده بودی؟؟؟

آره زیاد اینو تعریف میکنم 😂😂هروقت تاپیک ترسناک میبینم اینو تعریف میکنم 

دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ‌...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمی‌خوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده 

از بچگی باهام بود حسش میکردم ازدواج طلاق شد بدن درد سنگین دارم شبا دوشنبه چهارشنبه شبا کنارمه حسش می ...

غذا چی بود خوردیش یا  نه  

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
آره زیاد اینو تعریف میکنم 😂😂هروقت تاپیک ترسناک میبینم اینو تعریف میکنم

آره خونده بودم 😅

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

آره خونده بودم 😅

😂❤️وای یاد دوستم افتادم 

یک دوستی داشتم یک چیزایی ترسناکی تعریف میکرد من واقعا میترسیدم برگام ریخته بود

دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ‌...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمی‌خوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده 

😂❤️وای یاد دوستم افتادم یک دوستی داشتم یک چیزایی ترسناکی تعریف میکرد من واقعا میترسیدم برگام ریخته ...

بگوووووو

تو دیگه ته خطی خواهر منم میترسم ولی کرم دارم هربار ازش حرف میزنیم خودشو نشون میده یحوری😀خدا بخیر کن ...

ببین من فیلم راهبه ۲ رو دیدم 

تا دو سه هفته پامو توی کلیسا نذاشتم😂

خیلی میترسم واقعا قبول دارم

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍