2777
2789
عنوان

بشدت عصبیم😭😭😭😭

304 بازدید | 28 پست

بعنی همش جیغو داد میکنم اصلا بشدت عصبی پرخاشگر وبی ثباتم همش دعوا میکنم همس جیغ داد کسی بوده 

این مشکلو داشته باشه بنطرتون برم دکتر دارو بده؟؟؟ضمنااا قبلا بشدت خوش رو بودم اصلا همه برام میمردن الان شدم عصبی

برای همدیگه خوب بخواهیم هر کسی نردبان خودشو داره حسادت ممنوع                                                                  عاشق همسرممم 😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بلاخره خوشیداری دلتو به همون خوش کن شاد باش

نه عزیزم کلا انگار خلقم گرفتست انگار خفم یجوریم بی اعصاب 

برای همدیگه خوب بخواهیم هر کسی نردبان خودشو داره حسادت ممنوع                                                                  عاشق همسرممم 😍
یعنی کنترل کن خودتو

خوب من خودمم میدونم غیر ارادیه عین اینکه بگی پریودم بگی کنترل کن دست من نیست اصلا

ببین تجربه دارم : فشار خونتو ببین چنده ؟ اوکی کن

بالاااا همیشه رنج ۱۴ هست

داد نزن آروم حرف بزن

نمیتونم صدام تا ده تا خونه میذه