2777
2789

اول بگم نامزدم منظورم شوهرمه ک عقدیم نگید چرا نامزدت باید برات بخره 

نمی‌دونم واقعا فراموش کرد یا چی 😶

ولی میخام فردا ک تلفنی حرف زدیم بهش بگم عزیزم یادت رفت برام نت بزنی منم به بابام نگفتم چون نمی‌خواستم یوقت جوری بشه که انگار حواست نیست چون سری پیش ب بابام گفتم دیگه نت و اینارو دوست دارم به شوهرم بگم ،راستش برام جالب نیست هر دفعه بهت بگم اگه خودت حواست باشه برام خوشایند تره ،

خوبه ؟؟؟

لعنتی عوض شو 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ن اینجور نگو انگار داری خواهش میکنی..

بگو رمز دوم کارتتو بگو دیگه وقتی شارژ و نت خواسم مزاحمت نشم خودم با گوشیم میزنم دیشب انگار یادت رفت منتظر بودم

اسم بابات اینا نیار اصلا

خوب قبلا با هم توافق کردیم الان مشکلم اینه یادش می‌ره فقط اینو پرسیدم ؟میخام بدونم حرفم بی سیاستی نی ...

واقعا میخوای بدونی خیلی بی سیاستیه من دوره شما رو گذروندم میگم نکن این کار رو 

واو😂نمیگه زیادی پروعه

بخدا دارم میگم.

هرچی دیگه بگی فک میکنه شارژ اینا برات مهمه و با بابات سر این چیزا حرف می‌زنید

اینجور بگی میفهمه وظیفه

وقتی میگی خیلی عادی باش 

حتما یادش رفته بیخیال 

فردا بهش بگو فراموش کردی برام نت بزنی 

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دل ِما دریای ِصدها کهکشانِ صَبر است 🦋  تازگیا کنج دلم دلبری خونه کرده 🥰   قند دلم خیلی دوست دارم معجزه خدا بمونی برامون برای گرفتن دستات لحظه شماری میکنم مامانی قربونت برم ک اومدی تو دلمی. 🩷 ۱۴۰۳/۵/۱۱بی بی چکم مثبت شدو بهترین ماه  هدیه خدا برای تولدم 😍🩷😭