2777
2789
عنوان

رفتار عروسمون

234 بازدید | 24 پست

بچه ها لطفا فرض کنید طرف عروس خودتونه ایا شما ناراحت میشید یا نه

این عروسمون عقده با برادرم از قبل دوست بوده هم خودش هم خانوادش راضی بودن و ما هم شرایط مالی برادرمون رو ب خانوادش رک پوست کنده گفتیم

بماند ک همون شب خواستگاری رسمی دختره نذاشت ب صب بکشه ب برادرم گفت شب خونمون بخواب و خانوادشم مشکلی نداشتن (برای ما این مسائل خیلی مهمه و این حرکت خیلی زشته) همون شب  خواستگاری لباسایی ک تن عروسمون بودن خودش با داداشم از قبل گرفته بودن اصلا نمونده ببینه چی میشه خودش از همون اول همه چی رو پیش برده

الانم بدون اطلاع ب خانواده پسر سر خود رفته لباس عروس اجاره کرده و بیعانه داده درصورتی ک ما ک خانواده پسریم اصلا امادگی برا عروسی گرفتن نداریم اصلا حرفش رو نزدیم 

مادر دختره زنگ زده تا قبل عید عروسی بگیرید

دختره ب جاریم گفته میخوام تو عمل انجام شده بزارمشون

این رفتارا برا ما خیلی عجیبه

نظر شما چیه

والله عجیب نه خیلی عجیبه فقط حامله نشه صلوات کلا من بعضی حرفا رو فقط تو نی نی سایت میشنوم

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خیلی زیبام من خیلی دوست داشتنی وخوش اندامم من 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا راه ب راه خودش و مادرش میگن چیکار کردین برا دخترمون

هیچی براش نگرفتین

همین عروسمون ی گوشی خوبم دستش نبود گوشیش خیلی قدیمی بود ی مدل قدیمی شکسته نمیدونم درست نوشتم یا نه هاواوی بشون میگفتن

خرج عروسی با شماست یا برادرت ؟اگر برادرت بذارید عروسی بگیرند تمام بشه بره برادرت خودش می‌دونه و خودش

اخه این راه ب راه میگه خانوادش برا چیزی نگرفتن

منظورش چمدون و لباسه

خداشاهده لباسایی ک این از همون شب آشنایی یا بعدش خواستگاری رسمی همه با پول داداشم بوده 

و کلی مامانم بعدش براش خرید کرد (ما رسم داریم)

اخه این راه ب راه میگه خانوادش برا چیزی نگرفتنمنظورش چمدون و لباسهخداشاهده لباسایی ک این از همون شب ...

این دیگه محکم چسبیده میخواد سریع به شوهر تبدیلش کنه 

شما هم جمعش کنید تمام بشه خودشون با هم زندگی کنند بخرند بپوشند 

من با همسرم دوست بودم، خربدا را خودمونخرید   عقد رفتیم انجام دادیم ولی با اطلاع و موافقت خانواده ها بود، خودمون تنها دنبال همه چی رفتیم کلی هم خسته شدیم اما خب گفتیم نمی‌خواد کسی بیاد چون اون هم پا ب پای ما میخواد خسته بشه. ولی همه چیز با اطلاع و رضایت خانواده ها بود همه چیز. هیچوقت خودم نرفتم بی اطلاع چیزی سفارش بدم یا کاری کنم کلا ازین کار بدم میاد چون هم کسر شأن آدمه که خیال کنند چه عجله ای دارم و هم بی احترامی به طرف مقابل و خاتوادش البته بنظر من.  

عروس آینده شما ، کلا از الان میخواد گربه را دم حجله بکشه براتون بنظرم و خب برادرتون باید بهش اعتراض کنه که انگاری نمیکنه 

اگ برادرت میخاد هزینه کنه خب عروسی بگیره خودش میدونه ولی اگ شما میخاین هزینه کنین بگین الان پول ندار ...

ناراحتی ما بخاطر اینه این خانم خودش ب تنهایی بدون اطلاع دادن سر خود رفته بیعانه لباس عروس تن خور اول داده

گفته تا قبل عید عروسی کنم

اگه جاریش بهمون نمیگفت اصلا خانوادم اطلاع نداشتن

حتی خود برادرم ک داماده هم امادگی نداره

من با همسرم دوست بودم، خربدا را خودمونخرید عقد رفتیم انجام دادیم ولی با اطلاع و موافقت خانواده ها ...

برادرم چون قبلا ی عقد ناموفق داشته انگاری میترسه

ب من ک با مامان دختره صحبت کردم 

فقط فقط حرفم این بود این رفتارا بی احترامیه هم ب ما هم ب خودشون

پشت دخترش درومد و همه چی رو انکار کرد گفت دخترم کاری نکرده در صورتی ک واقعا بیعانه لباس عروس داده اونم تن خور اول برا عروسی ک اصلا معلوم نیست

ناراحتی ما بخاطر اینه این خانم خودش ب تنهایی بدون اطلاع دادن سر خود رفته بیعانه لباس عروس تن خور اول ...

خب برادرت نمیتونه بهش بگه نظر من مهم نبود سرخود رفتی تور کرایه کردی 

داداشت همین الان توسری خور زنشه اون باید با زنش حرف بزنه اگ شما حرف بزنین میشه دخالت 

داداشت باید جنم داشته باشه

من با همسرم دوست بودم، خربدا را خودمونخرید عقد رفتیم انجام دادیم ولی با اطلاع و موافقت خانواده ها ...

رفتار شما کاملا درست بوده

این خانم خریداشو میکنه

بعد اعتراض میکنه کاری برام نمیکنید

خب وقتی طرف خودش خود سره ماباید چیکار کنیم