2777
2789
عنوان

رفتار عروسمون

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 23 پست
خب برادرت نمیتونه بهش بگه نظر من مهم نبود سرخود رفتی تور کرایه کردی داداشت همین الان توسری خور زنشه ...

چون قبلا ضربه روحی خورده الان دیگه میترسه

اصلا این دختره نیومده روح روان همه رو بهم ریخته

فک کن نیومده میگه خوب کاری کردم دوست داشتم دستم درد نکنه اصلا نمیشه باهاش دهن ب دهن شد 

حرف من فقط احترام گذاشتن بود وگرنه مبارکش باشه بخره

هم فرهنگ نیستین دیگه خیلی سخته اینجوری

نمیشه گفت غریبست چون هم زبون هستیم و رسم رسوممون یکیه

اینا خودشون رو زرنگ میدونن

خانم با پول برادرم جهاز میخره بعد میگه بابام خریده

همین دیشب لباس شوییش رو با وام خونگی داداشم یواشکی خریده ک من از حرفای مادرش فهمیدم انتظار داره داداشم ظرف و ظروف جهاز دخترشم بخره اصلا هنگ کردم بدجور شان خودشون رو پایین میارن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیشه گفت غریبست چون هم زبون هستیم و رسم رسوممون یکیهاینا خودشون رو زرنگ میدوننخانم با پول برادرم جه ...

حتی اگه بخره هم مهم نیست 

فقط اینکه میگن ما کاری نکردیم براشون  باعث دلخوری شده

واه واه دختره چه هوله.شوهر ندیدس.خدا کمکتون کنه

من ۱۰ سال ازش بزرگترم بمن میگه دوست داشتم این کارو کردم

بدجور شوهر ندیدست والا با رفتارش ب همه ثابت کرده اینو

باورت میشه نتونستم حریف زبونش بشم

مجبور شدم ب مامانش زنگ بزنم اخه بار اولش نیست ایطور بی احترامی میکنه خیلی محترمانه حرفامو زدم مامانش از خودش بدتر بود داد میزد و لاپوشونی میکرد نه دخترم سر خود نرفته

دروغه درصورتی ک واقعا اینکارو کرده بیعانه هم داده 

والله عجیب نه خیلی عجیبه فقط حامله نشه صلوات کلا من بعضی حرفا رو فقط تو نی نی سایت میشنوم

والا با رفتاراش خودشو رو برده زیر سوال خانوادم میگن شاید مشکلی داره اینقدر خودش و خانوادش هولن

خرج عروسی با شماست یا برادرت ؟اگر برادرت بذارید عروسی بگیرند تمام بشه بره برادرت خودش می‌دونه و خودش

اصلا شرایطشو نداره ما هم نداریم کمکش کنیم میگیم بمون وام ازدواجیت دراد

اونجا که داداشت پیش زنش موند ایراد نداشت ولی پایینی خیلی بد بود غیرقابل تحمل ، عمل انجام شده یعنی چی ...

چرا بنظرم خیلی زشته شب خواستگاری داماد رو خونشون نگه دارن

فقط ی جواب بله گرفتیم ازشون  همین