2777
2789
عنوان

خاستگارم به دروغ بهم گفت معلمم

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 38 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره میشه...بهش میگن امریه...یعنی ۲سال باید برا آموزش وپرورش بجای خدمتش کارکنه...خیلی از ادارات امریه ...

خب درسته اما شغلش معلمی که نیست هست؟میگه دانشگاه دولتی فیزیک خوندم

ببین اسی سرباز معلم یه شرایط خاص داشت قبلا الان یادم نیست. یه حالت نظام قدیم بود که با آزمون معلم برمیداشتن، شرایط سنی هم داره  و فکر می‌کنم خیلیا دنبالش هستن،من کافی نت کار داشتم شنیدم در موردش، اما شما بگو الان شغلت چیه؟ بعضیا  رو جذب میکنن اما معلوم نیست چی بشه..  خودتو بدبخت نکن با وعده وعید...

شوهرم خیلی چیزا داشت قبل ازدواج با من، اما ما بازم کم آوردیم سر زندگی و پنج سال با سختی گذشت.. نذار با زبون چرب خامت گنه

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
پس مردهای معلم همه مجردن؟؟؟ چه حرفی زدی اصلا مگه به تعداد تمام دخترها خواستگار کارخونه دار هست؟؟

نه همیشه دختر هست براشون نگران نباش 

من خواستم اسی رو روشن کنم.

🎶✨️دنیا به ساز تو چه برقصد چه نرقصد، تو برقص✨️🎶
اگه دانشگاه خوب مدرک گرفته باشه و سختکوش باشه به هر حال میتونه زندگیش را جمع کنه اکثر امریه ها بعد ...

نه نمیتونه 

مگر اینکه یه شغل دیگه ام درکنارش داشته باشه

🎶✨️دنیا به ساز تو چه برقصد چه نرقصد، تو برقص✨️🎶
نه همیشه دختر هست براشون نگران نباش من خواستم اسی رو روشن کنم.

من چرا باید نگران کسی باشم؟؟؟؟؟

اگه هم نگران باشم نگران دخترها هستم بیشتر

الآن تمام پسرهای پولدار  مهاجرت می کنند

یا تا چهل  چهل و خورده ای مجرد هستن و خوشگذرونی می کنن

ولی باز پسرهای کارمند بیشتر ازدواح می کنند تا اون قشر خیلی پولدار که تو ذهن شماست ، پس بهتره اگه پسر پاکی که صداقت داره و زحمتکش است اومد خواستگاری دخترها به امید  یک شبه پولدار شدن رد نکنن